The Punisher | Tanıtım Fragmanı (Türkçe) | Netflix

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,771
Puanı
1,061

The Walking Dead'tan tanıdığımız Jon Bernthal, Daredevil'in 2.sezonunda Marvel efsanelerinden Punisher karakterini canlandırmış, oyuncu büyük övgü almıştı. Akıllarda olan soru Punisher'e özel dizisi gelecek miydi?

Netflix bombayı geçen yıl patlamıştı ve karaktere özel dizi yapacağını duyurmuştu. 2017 yılında başlaması merakla beklenen diziden sonunda tanıtım fragmanı yayınlandı.

Daredevil dizisinden tanıdığımız Deborah Ann Woll'da dizide yer alacak. Ayrıca Punisher'in kendi kostümünü giymesi şimdiden büyük heyecan yarattı.

İntikam için geliyor.
Marvel's The Punisher 2017'de tüm dünyada gösterime girecek, sadece Netflix'te.

diğer dizilerinde normal sezonları devam edecekmi acaba
Evet hepsi onay aldı 2.sezonlarını ama Iron Fist bir ara tehlikeydeydi ama Netfkix vermiş yinede onay. Herhalde son dizi o kadar geldik iptal olursa ayıp ederiz demiş olabilirler.

Neyse Defenders'ı izleyeyim ben bi gelirim sonra.

7 i yorumladım onu izlede gel yarın bitirelim

Kan istiyorum, vahşet istiyorum bu dizide. Konuşma hiç olmasın. Sadece dövüş ve savaş olsun. Karen Page fazla gözükmesin hatta ölebilir gerekirse
Punisher önüne gelene sıksın. Alayını öldürsün.

kıskanc @Forumdash fragmanı kötlüyordu az önce

çok kaliteli bir fragman olmuş
Yaa sanada içi boş aksiyon verseler ayılıp bayılıp izlicen

Dizi resmen Daredevil'deki anlatımla tanıtım yapılmış. Pek özel biley yok. Tüm geçmişini Daredevilda işlemişlerdi
yalan mı @Harunnn60 buna da sordum ama şimdi o da sevdiği için toz kondurmaz
pek bi drama beklemiyorum. Klasik american soldier draması olur

Hemşerim mesmesonunda mesajına bak biz karadenizlilere aksiyon olsun yeter ayoll dizi muhteşem geliyor
@Harunnn60

Sen bence adama gıcıksın

ninelerimiz bile keşkin nişancı tüfekte
Babanın kesin tüfeği yada silahı vardı r