yalan bu hetero bir kere senin çağatayın var kenanın var var da varNeyse sana bi fotomu atayım da
Adamın doğru bi fotosunu bulamadımSen oraya CEO'yu da ekle
yalan bu hetero bir kere senin çağatayın var kenanın var var da varNeyse sana bi fotomu atayım da
Adamın doğru bi fotosunu bulamadımSen oraya CEO'yu da ekle
Sen de hetero değilmiydin zatenyalan bu hetero bir kere senin çağatayın var kenanın var var da var
beni ben ilgilendiririm ancak sanane farukSen de hetero değilmiydin zaten
itirazın hükümsüzdürbeni ben ilgilendiririm ancak sanane faruk
Ortadaki hanzo sana
diğer ikisi sevgili diye ayırmaya kıyamadın galiba yaşlandıkça yufka yürekli oluyorsunOrtadaki hanzo sana
Yani senin gibi kara kedi olup 3.yü araya sokmaktansadiğer ikisi sevgili diye ayırmaya kıyamadın galiba yaşlandıkça yufka yürekli oluyorsun
Aaa ben bu dizi sayesinde şunu anladım @Yiğitt @dreamy @serhatt @xemrexxx boş gürültü yapıyorlarmış Çağatay diyeDizisini tek izleyip herife sahip çıkan Abim @Forumdash oldu adamı o seviyormuşAma bu izdicava kız kardeşi olarak ben asla müsade etmem oda şansına küssün@Harunnn60
Ben Netflix'e üye olmadım daha, normal diğer sitelerden izlemek istemiyorum. İzlemeden sahip çıkıyorum zaten
Ben Çağatay'ı kaç yerde izledim de Çağatay diye boş gürültü yapayım ki ya, banane Çağatay'dan
Aynen ya o kadar savunanlar izlemiyor diziyi.Biz boşuna mı eziyet çektik.
@ozgur2113 hiçte kara kuru değil balık etinde
İnanmazsan inanma be pis totoşş
X videos un dizi bitmesin biz sponsor oluruz dediği ; 16 kişilik sevişme sahneleriyle @mrt-06 ya o neydi giiiii dedirten sense8 çiğimin grubunda protectora haddini bildirdikYani senin gibi kara kedi olup 3.yü araya sokmaktansa
Anon diye bir dizi mi varmışX videos un dizi bitmesin biz sponsor oluruz dediği ; 16 kişilik sevişme sahneleriyle @mrt-06 ya o neydi giiiii dedirten sense8 çiğimin grubunda protectora haddini bildirdik@MasacRE- @DarkLegenD @denizz19 @cookies @Dosi @vadikızı @kerem @destere @MEnes @Sherlock @ozgur2113 @Maskeli Fedai @Billy Kane @turkuazz @xBUGRAx @Aserat Ekli dosyayı görüntüle 64141
De... Yaptiğin hatayı fark ederek yapmıyorsunDizinin en sevdiğim sözü.@destere @Çiğdem- @kerem @MasacRE- @xemrexxx @Forumdash @ozgur2113
https://twitter.com/x/status/1077191691126431745
Seni ne gizi sözler kesiyor.De... Yaptiğin hatayı fark ederek yapmıyorsunSen hata yaptiğini onu doğru yaptiğini sanıyorsun. Sonra o hata birgün karşina cıktıgın da belki asıl doğru olacak?
Böylesi motive sözler beni kesmıyor
Bu adam bile diziyi kurtarmıyor.Dizinin en sevdiğim sözü.@destere @Çiğdem- @kerem @MasacRE- @xemrexxx @Forumdash @ozgur2113
https://twitter.com/x/status/1077191691126431745
Yol yakınken bırak.Başladım diziye sonunda, beklediğimden farklı iş çıktı. İlk bölüm giriş düzeyindeydi tabi ama beklenti altı kalmış, daha iddialı açılış yapabilirlerdi. İkinci bölümde yükselişe geçti, üçüncü bölümde ise tam olarak oturdu diyebilirim.
Görüntüler çok güzel, özellikle ilk dakikalardaki Osmanlı sahneleri bayağı ilgimi çekiyor. Keşke daha fazla izlesek o sahneleri...
Çağatay Ulusoy döktürüyor vallahi, adam bir rolü de kötü oynasın. Ayça Ayşin Turan çok güzel görünüyor, Leyla'ya yakışmış bence. Hazar Ergüçlü zaten favori isimlerimden biri, çok da yakışmış.
1x1
Hakan'ın gömleği giydiği an güzel bir sahneydi, etkileyiciydi. Çarşıdaki o çatışma güzeldi, Neşet baba erken veda etti aramıza. Hakan'ın Faylas Bey'in yanında gireceğini anladık bu bölümde.
1x2
Memo öldü, Hakan'ım tamamen yalnız kaldı. Zeynep ve Hakan sahneleri de epey hoşuma gidiyor, sezon boyunca ikiliyi bayağı izleyeceğiz anlaşılan.
1x3
İlk üç bölüm içerisinde en beğendiğim bölüm oldu. Sahneler de daha etkileyici geldi bana. Hakan ve Zeynep'in Ayşe'den yüzüğü almak için gittikleri ev epey korkunçtu, oradaki oğlan da iticiydi. Sanırım ölümsüz olan Mazhar, kendini belli ediyor. Çok da tehlikeli biri, yüzünden kaybediyor baştan.
Yol mu yakın? Yolu yarılamiş bileYol yakınken bırak.
Yol mu yakın? Yolu yarılamiş bileHep böyle ilerle yiğit oğlan arkandan sana seslenenlere bakma yiğit oğlan@Yiğitt
Şu an 4. bölümdeyim, Çağatay'ın ateşli sahnesinden sonra bırakamam daha zatenYol yakınken bırak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?