Netflix The Protector (Hakan: Muhafız) - Dizi Yorumları

Ben buna izleyince kendi açımdan karar vereceğim. Fragmanlar bana o emareyi pek vermedi.
Peki ama izleyince dediğimi anlarsın. Daha şimdilik ilk bölümünü izledim ama istanbulu baya baya tanıtıyor ama sende izle kendi açından karar vermek için

Aaa bedava düşerse izleriz tamam gündüzde demiştim ama zibidi Çağatay ve Hazar için değil düşmanlar için
@Forumdash @MasacRE-

Sabah 11'de yayınlancakmış

Aaa işim gücüm yok 11 de onu beklicem
Supernatural var yarın mini sezon finali onu bekliyorum

Ben 10 diye duydum saatimi 9 a kurdum

@Forumdash çalışıyor
@MasacRE- @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @cookies @kerem @DarkLegenD @mrt-06 @dreamy @turkuazz @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozgur2113
https://twitter.com/x/status/1073506027885248513

Aaa bedava düşerse izleriz tamam gündüzde demiştim ama zibidi Çağatay ve Hazar için değil düşmanlar için
@Forumdash @MasacRE-
@Forumdash 1 hafta ertelettirdi izlemeyi, Çiğdem gelecek hafta kavuşacak artık Çağatay'ın memelerine
Emre de bu arada arşivine ekleyip gerekli sahneleri atar zaten ona

@Forumdash 1 hafta ertelettirdi izlemeyi, Çiğdem gelecek hafta kavuşacak artık Çağatay'ın memelerine

31 dakikalık bölümlerde varmış şok oldum
Dizibox a yüklenmiş sanırım ama 1 hafta ertelemek iyi fikir @Forumdash Allah razı olsun

@Harunnn60 ın Yourtuna bakacam ben CW tatile girdi

Şaşirdim. Demet Akalın dinlemeye mola mı vermiş
Mola verip sela mı dinlemiş

Hahahaha evet arşivler
@xemrexxx frame by frame izle

Ben de CW'leri filan cıkarcam aradan
Flash Arrow eskiden 8.bölümü ortak yapıp 9 u mini sezon yapıyordu şimdi 9 bölümleri ortak ile noele girdiler ama iki dizide bu yıl ciddi şekilde toparladı geçen sezonun çok üstündeler

Supernatural ilk 2-3 bölüme efsane girdiler sonra 2-3 bölüm sallandılar ama yine toparlanıp mini sezonuda muhteşem bitirdiler

Birazdan ilk bölümü izleyeceğim. Hiç fantastik dizi izlememiştim ama yorumlar genel olarak iyi gibi merak ettim.

Bu arada yerli dizi yorumları için kanallar kısmına Netflix'i de ekleyelim artık.
@bazinga

Şimdi 1 hafta niye erteledik anlamadım
Hem dizilerimi elden cıkartırım. Hem de türk dizisi sonucta
1 günde bitirmek istemem bu gazla

Valla Arrow naparsa yapsın Oliver sahneleri haricinde vasat. Seneye kesin bırakcam

Hem dizilerimi elden cıkartırım. Hem de türk dizisi sonucta
1 günde bitirmek istemem bu gazla

Valla Arrow naparsa yapsın Oliver sahneleri haricinde vasat. Seneye kesin bırakcam
Hangi bölüm desin bilmiyorum spoi olmasın ama Roy konusuda ilgi çekici