- Reaksiyon puanı
- 67,610
- Puanı
- 1,060
Ayol bu Emrah ilk çıktığında caps yapmışlardı içerde deki mertle ; mert bu kesin seneye bnm gibi abisini arar diyordu ki adam Çağatayin dizisine kapak attı o çaldı yapanı bulmalıEmrah olsaydı keşke,Çağatayla ikisini aynı karede görmek muazzam olurdu,ama Engin de olursa fena olmaz
Kabul etmemiş kiAyol bu Emrah ilk çıktığında caps yapmışlardı içerde deki mertle ; mert bu kesin seneye bnm gibi abisini arar diyordu ki adam Çağatayin dizisine kapak attı o çaldı yapanı bulmalı@Çiğdem- @mrt-06 @MasacRE- @S.G.A.T. @Yiğitt @Dosi @Harunnn60 @DarkLegenD in
Taklit ediyor demesinler diye etmemiştirKabul etmemiş ki
Bunu ancak senin gibi fesat biri düşünür zatenTaklit ediyor demesinler diye etmemiştir
Aynen abla, bende söyledim. Engin Çağatay'dan 4 yaş büyük birde. Olsa olsa Çağatay'ın abisi olur ama Engin'in bu rolü kabul edeceğini pek sanmıyorum.@kerem Engin öztürk evet yakışıklıda Çağatay esmer Engin sarışın kardeş olarak iyi dururlarmı ki bence durmazlar ya
Çağatayin.ne vereceğine bağlı yani kıvanç evlendi ona bakmaz diye enginin isteyebilir neticede @Çiğdem- gibi donu zilli Çağatay daAynen abla, bende söyledim. Engin Çağatay'dan 4 yaş büyük birde. Olsa olsa Çağatay'ın abisi olur ama Engin'in bu rolü kabul edeceğini pek sanmıyorum.
Aynen abla, bende söyledim. Engin Çağatay'dan 4 yaş büyük birde. Olsa olsa Çağatay'ın abisi olur ama Engin'in bu rolü kabul edeceğini pek sanmıyorum.
Iyyy iyi ki olmayacak
Bunu ancak senin gibi fesat biri düşünür zaten
Aynen abla, bende söyledim. Engin Çağatay'dan 4 yaş büyük birde. Olsa olsa Çağatay'ın abisi olur ama Engin'in bu rolü kabul edeceğini pek sanmıyorum.
Dimi Abi kardeş olurlar ama oda olmaz dediğim gibi bir sarışın bir esmer pek iyi durmazlar gibime geliyo dediğin gibi bende Enginin kabul edeceğini düşünmüyorum
Iyyy iyi ki olmayacak
Bunu ancak senin gibi fesat biri düşünür zaten
tövbe est 😱 @mrt-06 @cookies @Harunnn60 @eskici @MasacRE- @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @xBUGRAx @Aserat @denizz19 @gözlemci @ozmoturk @Dosi @S.G.A.T. @DarkLegenDDimi Abi kardeş olurlar ama oda olmaz dediğim gibi bir sarışın bir esmer pek iyi durmazlar gibime geliyo dediğin gibi bende Enginin kabul edeceğini düşünmüyorum
Kesin geliyor diziye
Hiç mi gururu yıkılmıcak 4-5 yaş küçük olan birine abi diyerekKesin geliyor diziye
Engin 31 yaşındaymış Çağatay 27 yaşinda... Neden gururu kırılsın? Hem küçük olan biri yaşlı görünüyorsa onun gururu kırılsınHiç mi gururu yıkılmıcak 4-5 yaş küçük olan birine abi diyerek@Forumdash @Yiğitt @mrt-06 @MasacRE- @kerem
Gözlüğün yanında mı abiciğim 4 yaş büyük işte nasıl abi diyecek para için bile olsa dememEngin 31 yaşındaymış Çağatay 27 yaşinda... Neden gururu kırılsın? Hem küçük olan biri yaşlı görünüyorsa onun gururu kırılsın
Çağatay mı diyecek Engin mi diyecek? Engin abi olur Çağatay değil. Engin sevişme sahneleri için kullanılacaktır.Gözlüğün yanında mı abiciğim 4 yaş büyük işte nasıl abi diyecek para için bile olsa demem
Aaa ben Engine laf atıyorum bee Çağataya değilÇağatay mı diyecek Engin mi diyecek? Engin abi olur Çağatay değil. Engin sevişme sahneleri için kullanılacaktır.önemli rolde değildir hem. 4.bölümde filan girer
Çağatay abi diyecektirAaa ben Engine laf atıyorum bee Çağataya değil
Kardeşi Engin olucakmış Çağatayın onu diyorum cnm
Engin diyecekmiş işteÇağatay abi diyecektir
Ben de diyorum ki Çağatay abi olmayacak Engin abi olacaktır diyorum. Herif saçını kesse de yapyaşlı beeEngin diyecekmiş işte
Geçen forumda haber açıldı Çağataya kardeş bakıyorlarmış Enginin ismi geçiyormuş bizde 4 yaş büyük olmaz dedik ama doğru çıktı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?