2017 The Post - Film Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,300
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

The Post (2017)

Türü: Biyografi, Dram, Tarihi, Gerilim
Yönetmen: Steven Spielberg

Oyuncular:
Meryl Streep
Tom Hanks
Sarah Paulson
Bob Odenkirk
Tracy Letts

IMDb Sayfası

Filmin Özeti

Filmin Fragmanı

Link bulun ozaman ama Sinema çekimine biz alıskınız ama sosyete @Forumdash burun kıvırır

Darkestı ben de gördüm öyle destereye
Phantomu izledim zaten bi eziyetten yeni cıktım
azcık dinlenecem

Gerçekten çok sıkıcı bir filmdi. @destere @Çiğdem- Filmin sonunu filmin ilk 5'dksından sonra biliyorsun zaten. Hem günümüz medyası bu tür skandallarla uğraşiyor. Muhalif birisi izlediğinde öve öve biteremez bu filmi
Film gerçek hikayeden uyarlama sanırım? Öyle de olsa zevk alamadım." Hadi basın şunları beeeee" nidalar attıramadı.

Merly Streep oyunculuğuyla değil ama filme kattığı aurasıyla kendine çekti. Hani nasıl bizde Nebahat Çehre'nin bi aurası vardır, oyunculuğu yoktur ama dizilere yakışır. Bu kadın da öyle bişey olmuş. Filme yakışmış. Tom Hanks'i sanırım en son Captain Philip ile izlemişimdir. Oradaki gibi etkilemedi beni

4 yada 5 vermek istiyorum. 4.5/10 Sonradan güncelleme şansım olsun diye...

Akşama izleyecektim hevesimi kaçırdın
Anlaşılan Terzi filmi gibi bunda da sıkılıcaz
@destere filmi izlemeye gidiyorum dedi dün gece hala ortada yok sıkıntıdan patlamış olmasın

Tam yorum: http://izleryazar.com/the-post-2017/

İlk yarı tempo gerçekten düşük ama oldukça kaliteli ve bugünkü Türkiye'ye de uyan bir film. Gazetecilik konusunda yapılan en iyi filmlerden, ders olarak okutulabilecek bir film.

Kadro çok iyi. Tom Hanks'in bu filmle ve bu rolle bile aday edilmemesi ayıp artık. (Gerçi Captain Phillips'te daha da iyiydi.) Meryl Streep bazı yerlerde gereğinden fazla duygu göstermiş gibi gelse de iyiydi. Bob Odenkirk de çok değerli oyuncu, filmin iyilerindendi.

8/10