Film izlemesi çok keyifli ve orjinal bir filmdi. Tek mekan filmlere bayılan biri olarak bu filmi de çok sevdim diyebilirim. Baştan sona gizem ve gerilim unsuru hakimdi filmde. Her şey olağan seyrinde akıyor gibi gözükse bile arka planda yaşananların ortaya bir yerlerde çıkacağı hissini alıyorsunuz. Filmde bir şeyler olacak ama ne zaman olacak diye düşünmeden duramıyorsunuz. Böyle düşündüren ve ilgiyi üstünde tutan filmlerden çok keyif alıyorum... Yönetmen gerçekten başarılı bir iş çıkarmış..
Mark Rylance gerçekten her diyaloğunda sizi hayran bırakıyor. Baştan sona diyalogla ilerleyen bir film de olsa ben böyle filmleri ayrı bir seviyorum. Diyaloglar ilgi çekici ve gizem dolu. Mafyanın ve suçun hakim olduğu bu dünyada naif mi naif olan bu karakterlerin mücadelesini izlemek çok iyiydi... Tabi ki böyle filmlerde muhakkak insanı şaşırtan şeylerin yaşanması kaçınılmazdır ve bu film bunu hakkını vererek yerine getiriyor.. Zoey Dutch'a da değinmeden olmaz, kendisi gözümüzün pasını silen hem de iyi oynayan hanım hanım bir kardeşimiz... Filmde şovunu yapmış diyebiliriz...
Yılın farklı, özgün ve twist dolu gizem gerilim suç filmine hoşgeldiniz. Her sene 1 2 tane böyle film olmasını dilediğiniz o film buydu.. Teşekkürler Graham Moore, daha fazla kaliteli film çekmen dileğiyle...
7.5/10