The Missing'e 2. Sezon Onayı ve Yeni Fragman!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059

Starz ve BBC One ortaklığında hazırlanan Altın Küre'de 'En İyi Mini Dizi', 'En İyi Mini Dizi Erkek Oyuncu' ve 'En İyi Mini Dizi Kadın Oyuncu' başta olmak üzere bir çok adaylık kazanan gizem ve gerilim dizisi The Missing'e kanaldan yeni sezon onayı geldi.​

Başrollerinde James Nesbitt, Frances O'Connor ve Tcheky Karyo'nun yer aldığı The Missing çocuk kaçırmanın saplantı halini, umudu ve hayal kırıklığını bizlerle buluşturuyor.​

Henüz bir tarih verilmese de, 2. sezonun 2015 sonbaharında ekranlara gelmesi bekleniyor.

foku yediğimizin resmidir bu
ilk sezonu bitirmek için gösterdiğim enerjiyi biriktirsem roket olup uzaya çıkardım
bir sezon daha çile çekeceğim .. Allah yardımcımız olsun @Forumdash

@Forumdash @destere gözünüz aydın bana çok övüyordunuz.
sevinçten nereye kaçacağımı şaşırdım

Bende Gracepoint'i bitirene kadar akla karayı seçtim ama azmettim bitirdim ha gayret.

Bende Gracepoint'i bitirene kadar akla karayı seçtim ama azmettim bitirdim ha gayret.
sende orda bana tuzak kuruyordun demekki
sanki benim missingden çektiğim yetmemiş gibi

ikide bir gracepoint e çağırıyordun
iyiki başlamamışım

sende orda bana tuzak kuruyordun demekki
sanki benim missingden çektiğim yetmemiş gibi

ikide bir gracepoint e çağırıyordun
iyiki başlamamışım
Gracepoint gerçekten son 2 bölüme kadar kötüydü ama iptal haberi gelince son 2 bölümü 10 numara 5 yıldız yapmışlar nasılsa hikayeyi biliyorsun son 2 bölümü izlemeni tavsiye ederim.

Bu dizide baya Altın Küre adaylığı almış ama Olive Kitteridge kadar beğenmedim. Hatta ilk bölümü bitirene kadar canım çıktı.

altın kürede ödül verenlere ödül verdikleri bu tarz dizileri baştan sona önce izlettireceksin? başından ucundan izleyip karar alıyorlar eminim... mesela missing onca ödüle adaylık koymuş acaba izledilermi diziyi hiç sanmıyorum
onlar beleşe ödül veriyor çilesini biz çekiyoruz

Son düzenleme:
Yorum konusunda mesajını gördüm.

hayatımda bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum diziyi merak etmiyorum konuyu hiç merak etmiyorum boşuna çile çekiyoruz
bir inat uğruna devam ediyorum
sonunda sanki boncuk bulacağım ?

bana bu diziyi öneren başta @Forumdash olmak üzere @OzaN ve @sürgünüm arkadaşlarımızın kulağını çınlatıyor iyi dileklerimi sunuyorum
)

o yorumu bölüm sonunda daha ızdıraptan yeni çıktığımda yazmıştım
gerçekten dizi bir karabasan gibi
)
@Forumdash Dizinin tanıtımını yaparken The Killing havası seziyorum demiş.

''Uzun zamandır haberini açamadiğim, The Killing havası bulduğum ve merakla beklediğim dizi
8 bölüm olması, yeni dönemde aradan kolayca çıkarabileceğimden benim için + durum daha
''

bu arada bir hatırlatma yapayım the fall ın 5. bölümünü izlemeyi unutmayın , ayrıca the affair in 9. bölümüde çıkmış izlemeyi unutmayalım @sürgünüm @Forumdash @OzaN

@Forumdash ın bahsettiği hava diziye yeni başlarken tenefüs ettiği ilk havaydı
sonra o hava yerini balkanlardan gelen soğuk havaya bıraktı donduk resmen
)

The Faal'den olsada 10-20 bölüm izlesem ama The Affair izlenmiyor.
geldin kıyısına kadar zaten sezon bitecek the affair i izlememezlik yapma