The Mindy Project İptal Edildi (Şimdilik)!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,812
Reaksiyon puanı
63,260
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
thumbnail_1430996852.jpg

FOX'un sevilen komedi dizilerinden The Mindy Project'ten kötü haber geldi!

24 Mart'ta sezon finali yapan dizinin 3. sezonu sonunda iptal edildiği açıklandı. Reyting anlamında pek yüz güldüremese de 88 bölüme tamamlanması için 4. sezon onayı alacağı düşülen dizi, kanal tarafından iptal edildi.

Ancak yapım için hala umutlar tükenmiş değil. Ünlü internet platformu Hulu'nun dizinin yeni bölümlerini yayınlamak için görüşmelere başladığı öğrenildi. Eğer teklif kabul edilirse, yapım Hulu'da izleyicisiyle buluşacak.

Başrolünü ve senaristliğini Mindy Kaling'in üstlendiği dizi, Mindy isimli bir doktorun yaşadığı olayları konu alıyordu. Chris Messina, Ed Weeks, Adam Parry, Ike Barinholtz ve Beth Grant da sevilen dizinin kadrosunda yer alan diğer isimlerdi.

Dizinin akıbeti ise şimdiden büyük bir merak konusu.
 

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,198
Reaksiyon puanı
49,860
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
İlginç bir gelişme. Yeni sezon onayına kesin gözle bakılıyordu. Fakat anlaşılan New Girl - The Mindy Project ikilisinden bıkmış Fox ve hedef büyütmüş. :)

The Mindy Project eleştirmen takdiri gören bir diziydi ama reytingleri çok düşüktü. O reytinglerle üç sezon bile aslında büyük başarı ama normalde üçü alan dördü de alırdı. :)