The Millers İptal Edildi!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,288
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1413910447.jpg

CBS'te geçtiğimiz sezon büyük umutlarla başlayan ve kadrosunda Will Arnett, Margo Martindale, Beau Bridges gibi önemli isimleri bulunduran The Millers iptal edildi.

Geçtiğimiz sezon The Big Bang Theory'nin arkasında yayınlanmasının da etkisiyle oldukça yüksek reytinglerle yayın hayatına başlayan dizi, gittikçe düşmüş ve sezon sonunda yenilenmesi sürpriz olarak karşılanmıştı. Dizinin bu sezon da The Big Bang Theory'nin arkasına konulması ise CBS'in kendi yapımı olması nedeniyle diziyi bir şekilde devam ettirmek ve dört sezona tamamlamak isteyeceği şeklinde yorumlanmıştı. Fakat, CBS iyice düşen reytinglere daha fazla sabredemedi ve dizinin fişini çekti. Dizinin bir bölümü daha çekilecek ve prodüksiyonu durdurulacak.

Öte yandan The Millers'ın iptali kanalın bir diğer dizisi Mom için olumlu bir gelişme olarak gözüküyor. CBS'in planlarına göre The Millers, The Big Bang Theory'nin arkasında yayınlanmaya devam edecek ve Mom Pazartesi'ye gidecekti. Fakat, CBS Mom'ın The Big Bang Theory arkasındaki başarılı performansından etkilenip bu kararı hızlandırmış olabilir. Sezon arası sonrası The Big Bang Theory sonrası kuşağın Mom'a mı gideceği yoksa iddialı yeni dizi The Odd Couple'a mı gideceği merak konusu.

CBS'in bir diğer komedi dizisi olan The McCarthys'i de kısa sürede iptal ederek Mike & Molly'nin yeni sezonunu başlatması bekleniyor...

Son düzenleme:
İyi oldu bence, dizi oyuncuları haricinde her yönden kötüydü, ısrar etmenin anlamı yoktu. İlk sezonu bitirip ikinci sezona başlamamıştım ama bir ara başlarım ve kalan bölümleri izlerim. :)

Mom ve The Odd Couples için haberin olumlu olması da güzel. :)

Will Arnett ve diğer oyuncuları daha iyi projelerde görürüz umarım. :)

Beklenen bir şeydi, ama 4 sezona tamamlanma ihtimali büyük bir hayaldi. Mom herhalde TBBT'nin arkasında kalır, TOC ise 2BG'in arkasından iyi gidebilir. Oyuncuları iyiydi, ama senaryosu çok kötüydü. İyi bir karar olmuş, geçmiş olsun... :)

Beklenen bir şeydi, ama 4 sezona tamamlanma ihtimali büyük bir hayaldi. Mom herhalde TBBT'nin arkasında kalır, TOC ise 2BG'in arkasından iyi gidebilir. Oyuncuları iyiydi, ama senaryosu çok kötüydü. İyi bir karar olmuş, geçmiş olsun... :)
Valla bana da çok saçma geliyordu 2.5 sezon dayanması ama yabancı kaynaklarda emin konuşuyorlardı. :)

Galiba Mom bir süre daha kalacak ama The Odd Couple başladığında o gelecek yerine...

Büyük ihtimal CBS komedileri şu hali alacak:

Pazartesi
8.00 2 Broke Girls
8.30 Mike & Molly (veya Mom)

Perşembe
8.00 The Big Bang Theory
8.30 The Odd Couple
9.00 Two and a Half Man
9.30 Mom (veya Mike & Molly)

Valla bana da çok saçma geliyordu 2.5 sezon dayanması ama yabancı kaynaklarda emin konuşuyorlardı. :)

Galiba Mom bir süre daha kalacak ama The Odd Couple başladığında o gelecek yerine...

Büyük ihtimal CBS komedileri şu hali alacak:

Pazartesi
8.00 2 Broke Girls
8.30 Mike & Molly (veya Mom)

Perşembe
8.00 The Big Bang Theory
8.30 The Odd Couple
9.00 Two and a Half Man
9.30 Mom (veya Mike & Molly)
Mom o kadar da geç saatte olmaz bence, ama neler olacağı da belli olmaz tabii... :)

Mom o kadar da geç saatte olmaz bence, ama neler olacağı da belli olmaz tabii... :)
Geç saat olması çok önemli değil yani çok da geç sayılmaz. Geçen sene Pazartesi o saatte yayınlanıyordu diye hatırlıyorum. Black-ish de mesela o saatte yayınlanıyor. How to Get Away With Murder 10'da reyting rekorları kırıyor. :):)

Millers izlemediğim için bitmesi pekde umrumda olmaz
Mom için sevindim artık tek başına bir günü kurtaracak demektir
zaten TBBT nin ardında komedi yayınlamak hiçde güzel bir fikir değilmiş bence... iki komedi üstüste veya iki dram üstüste olmaz, Mom için ayrı bir gün şart :)

Millers izlemediğim için bitmesi pekde umrumda olmaz
Mom için sevindim artık tek başına bir günü kurtaracak demektir
zaten TBBT nin ardında komedi yayınlamak hiçde güzel bir fikir değilmiş bence... iki komedi üstüste veya iki dram üstüste olmaz, Mom için ayrı bir gün şart :)
Amerika'nın bütün sistemini yıktın şu an. :):) Komedinin üstüne komedi yayınlamak zorundalar zaten yarım saatlik olduğu için. Zaten onların en uzun komedi kuşağı iki saat sürüyor ve bizim bir komedinin süresine eşit. :):)

Amerika'nın bütün sistemini yıktın şu an. :):) Komedinin üstüne komedi yayınlamak zorundalar zaten yarım saatlik olduğu için. Zaten onların en uzun komedi kuşağı iki saat sürüyor ve bizim bir komedinin süresine eşit. :):)
sistem doğru ya da yanlış işliyor olabilirde de, bana mantıklı gelmiyor.. iki aynı tür ne kadar kısa olsada süreleri üstüste izleyemem ..:)

sistem doğru ya da yanlış işliyor olabilirde de, bana mantıklı gelmiyor.. iki aynı tür ne kadar kısa olsada süreleri üstüste izleyemem ..:)
Bence sıkıntı yok. Ben art arda iki bölüm dizi neredeyse hiç izlemem de yani izleyen izler. Komedi yerine dram olması bir şey değiştirmez. Hatta gülme, eğlenme moduna girmişken üstüne ciddi bir şey izlemek tuhaf gelebilir. :):)