2020 The Midnight Sky - Film Yorumları

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
23,914
Reaksiyon puanı
41,082
Puanı
1,060
Yaş
28
Konum
Gökteki Yıldızlar ✨✨
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com



10539608.jpg



The Midnight Sky


Tür:
Macera, Dram, Bilim-Kurgu, Gerilim
Süre: N/A

Yönetmen: George Clooney
Senaryo: Lily Brooks-Dalton (based on the book by), Mark L. Smith (adaptation)

Oyuncular:
Felicity Jones
George Clooney
Sophie Rundle
Kyle Chandler

IMDb Linki


Puanlar:

Filmin Fragmanı:



Filmin Konusu:


Augustine Dünya’da yaşayan bir bilim insanıdır.
Umutsuzca uzayda bulunan ve Sully’nin komutasında bulunan uzay gemisi ile
iletişim kurmaya çalışmaktadır. Bu gemi uzaya çıktığından bu yana
Dünya post-apokaliptik yaşanmaz bir hal almıştır.


Filmle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.


 
Bence gereksiz bir film olmuş. Sahnelerin çoğu dolu ama genel olarak bize ne anlattılar anlamadım. Bazı gerekçelerin altı doldurulmamıştı. Film görsel olarak gerçekten güzel ama senaryo anlamında sorunları vardı.

Filmde iyi olan sadece müzikleri ve görüntü yönetmenliğiydi. Ancak bunlar da filmi kurtarmaya yetmemiş. Oyunculuklar idare ederdi. George abimiz epey yaşlanmış.

Film yer yer heyecanlı, yer yer de sakindi. Konu geçişleri çok hızlı olduğu için bence film göze kötü geldi. Daha iyi bir kurgusu olsa fikrim değişebilirdi.

Filmin sonu ucu açık bir şekilde bitti. Bence ikinci filmde gelecektir. İkinci filmde bize dünyadan ayrılanların nereye gittiklerini ve orada durumun ne olduğu göstermeleri gerekiyor.

6/10