The Michael J. Fox Show İptal mi Edildi?

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,779
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Beklenen oldu ve NBC, Back to the Future serisiyle büyük üne kavuşan 4 Altın Küreli oyuncu Michael J. Fox'un adını taşıyan yeni dizisi The Michael J. Fox Show'u iptal etti.

Parkinson hastalığı nedeniyle çok uzun süredir ekranlardan uzak kalan Michael J. Fox'un ekranlara dönüş dizisi olan ve Michael J. Fox'un kendi hayatından esinlenilerek hazırlanılan dizi sezonun en iddialı yeni komedileri arasında gösteriliyordu. Öyle ki dizi daha başlamadan kanallar diziyi alabilmek için mücadele vermişlerdi. Fakat dizi için işler yolunda gitmedi ve reyting kurbanı olan dizi için 15 bölümün sonunda iptal kararı çıktı.

Kadrosunda Breaking Bad'den tanıdığımız Betsy Brandt'in de bulunduğu dizi Michael J. Fox'a bir de Altın Küre adaylığı kazandırmıştı.

Yayın takviminden çıkarılan dizinin yerine "Hollywood Game Night" yarışması yayınlanacak. Dizinin kalan yedi bölümünün ne zaman yayınlanacağı belirsiz.

NBC geçtiğimiz günlerde diziyle aynı blokta yayınlanan Sean Saves the World'ü de iptal etmişti.

UTjM5U7tBGchT6m1AuKjoJsj.jpg

Haberle ilgili bir düzenleme yapayım. Dizi resmi olarak iptal edilmemiş. Kalan 7 bölümü Nisan'dan sonra yayınlanacak. NBC bir deneme daha yapacak farklı bir takvimde. Fakat yine de dizinin yayından kaldırılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

komedi ile alakalı dizilerin bitişine üzülmüyorum :)

betsy için üzüldüm :)

Dizi gerçektende güldürmüyordu ben iptalini üzülmedim. Micheal'ı The Good Wife da görücekmişiz yine kayıp yok yani. :D
Good Wife'taki rolü önemli bir rol müydü ki?

Bence de pek güldürmüyordu senaryo ve Michael J. Fox dışındaki cast başarısızdı ama yine de tutmasını istiyordum Michael J. Fox için. O nedenle üzüldüm, yeniden yapılanarak devam etmesini isterdim. (İptal edilmedi daha ama kesin gibi. NBC'nin iki yeni komedisi de tuttu gibi zaten.)