"The McCarthys" Dizisinin Fragmanı Yayınlandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,380
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

CBS'in yeni sezon sonbahar yayın akışında duyurduğu tek yeni komedi dizisi "The McCartyhs"

Ekim sonunda yayına başlayacak ve Perşembe geceleri Two and a Half Men'in sonrasında yayınlanacak olan dizinin fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

Spor hastası, İrlandalı ve katolik bir ailenin küçük oğullarının eşcinsel olmasını öğrenmelerinden itibaren gelişen olayların ele alındığı dizinin nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

İşte dizinin ilk fragmanı:

Anneyi tuttum
Tam türk anası
Kadın boş durmayıp oğluna damat bile bakıyor
İzlemem ama ilk bi kaç bölüme bakarım

Diziyle ilgili yorumlara baktım fragman pek beğenilmemiş ama bana gayet olumlu gözüktü dizi. Fragmanda komik yerleri var. Tek eksisi gülme efekti olması. Bir de tanıdık usta oyuncu eksikliği.

Komedilerde konuya göre değerlendirmek saçma olur. Yorumlara göre ve o zamanki komedi ihtiyacıma göre izleyip izlememeye karar veririm.

Bu Amerika'lılar da gülme efekti sevdası nedir?
Olura olmaza her sahneye koyuyorlar.

Bu Amerika'lılar da gülme efekti sevdası nedir?
Olura olmaza her sahneye koyuyorlar.
Bilimsel bir etkisi falan vardır muhtemelen. Yoksa gülme efekti olan çoğu dizide gülme efektini dizinin fanları bile eleştiriyor.
(Çoğu dizide gülme efekti kalktı çok az dizide var.
)

Dram olsa beni çekmezdi filmde falan tamam da dizisi çekilmez bu konunun.
çok güzel bir dram çıkabilirdi, adamın ailesi tutucu geleneksel bir yapıdadır oğlu gay çıkmıştır bu durumu kabullenmek veya çocuğu dışlamak arasında bocalayan anne baba ve aile fertleriyle çocuk arasındaki ilişkileri anlatan bir dizi mesela ..

yalnız anlatırken düşündümde dram dizisi değilde bunun filmi daha iyi olurdu)şimdi farkettim cümlenin sonunda aynı şeyi söylemişsin