The Long Dark'ın Senaryo Modundan İlk Video ve Detaylar Geldi

FurkanTB

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
13 Kasım 2013
Mesajlar
986
Reaksiyon puanı
345
Puanı
185
Yaş
31
Hayatta kalma oyunlarının en iyi örneklerinden olan ve soğuğu iliklerinize kadar hissetiren The Long Dark, bildiğiniz gibi şimdilik sadece hayatta kalma moduna sahip olsa da oyunun bir de senaryo modu bulunacak. Geliştirici ekip Hinterland, bu senaryo moduna ait ilk detayları yeni bir videoyla beraber paylaştı.

The Long Dark'ın senaryo modunda pilot Will Mackenzie ve Dr. Astrid Greenwood olarak oynayacağız. Yayınlanan videodan anladığımız kadarıyla bu iki karakter, karanlığa batmış bir dünyada birbirini bulmaya çalışacak.Hinterland'ın kurucusu Raphael van Lierop yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:



"Erken Erişim'deki başarımız bizlere daha mantıklı bir hayatta kalma deneyimi için oyuncu kitlesinin bulunduğunu gösterdi. Oyuna eklediğimiz kaynaklar, The Long Dark'ın evrenini genişletmeye devam ettikçe, hikaye anlatımı hevesimizi devam ettirmemize yardımcı olacak. The Long Dark'ın geleceğini çok parlak görüyor ve oyuncularımızla uzun süreli bir ilişki düşünüyoruz."

Belirtilene göre senaryo modunun %25-30'u yeni mekanlarda geçecek. Ayrıca sandbox modundaki oyuncuları deliye çeviren kalıcı ölüm sistemi de yerini checkpoint sistemine bırakacak. Son olarak Aralık ayında oyunun sandbox moduna Timberwolf Dağı adlı yeni bir mekan, iple tırmanma mekaniği, survival log'u, istatistik ekranı gibi yenilikler gelecek.



 

FurkanTB

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
13 Kasım 2013
Mesajlar
986
Reaksiyon puanı
345
Puanı
185
Yaş
31
Survival modunu cok oynadim basarili bir yapitlardan biri