The Lonely Island En Yeni Şarkılarını Duyurdu

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060

Aralarında Golden Globe ödüllü Andy Samber'in yer aldiği ve 3 yıl önce SNL programı için Justin Timberlake ile 3-Way adlı parçayı seslendirdikten sonra iyice nam salan The Lonely Island grubu geçtiğimiz günlerde en yeni parçalarını duyurdu. Lil Jon ile düet yaptiği "When Will The Bass Drop" yayınlandiği günden itibaren 4 milyon izlenme rakamlarına ulaşti bile. Yine aynı gün yayınlana bir diğer parça ise Happy şarkısıyla müzik dünyasını sallayan Pharrell ile düet yaptiği "Hugs" oldu. Hugs yayınlandiği andan itibaren 1 milyon izlenme rakamlarina ulaşti. Ayrıca "Hugs" videosunda Pharrell'in yanı sıra Tatiana Maslany de videoda yer alıyor.

WHEN WILL THE BASS DROP? (ft. Lil Jon)

HUGS (feat. Pharrell)

@OzaN @destere izleyin

Konuyu nereye açıcami bilediğim için buraya açtim. (SNL'den dolayı)

İkinci şarkı hiç fena olmamış.
Gerçi ilk müzik de gayet iyi.

Videolardaki başroldeki Andy Samberg, Brooklyn Nine-Nine'ın başrolü.
@Forumdash O nedenle @cevaa @BesaleT @BuraK sizin de ilginizi çekebilir.

Tatiana'mızı daha fazla görebilseydik iyi olurmuş.

Ordaki rolünden ötürü Globe Globe yazdım ya

Andy Samberg demişken 35 yaşına gelmiş ama filmografisine baktığında doğru düzgün başrolde oynadığı film yok sanırsam.Bende Brooklyn Nine-Nine ile tanıdım.Adam bu kadar yetenekliyken bunca yıl neden doğru düzgün bir projede yer almamış ki?

Edit: Seslendirmede yapıyormuş gerçi.

Amerika'da baya ünlüymüş ama Saturday Night Live'dan dolayı ama oyunculuk anlamında pek çalışmak istememiş herhalde. Ben de Brooklyn Nine-Nine ile tanıdım.

Şarkı benlik değil ama destekleriz Andy abimizi.

Gerçi şarkının yarısını pharrell söylemiş ama olsun. şakalar yine iğrenç ve komik