The Leftovers Yayın Tarihi ve Fragmanı

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060
10277591_1443983912506366_1479127485920730061_n.png

HBO'nun geçen sene duyurdugu ve bu sene yayınlamaya hazırlandiği dizisi "The Leftovers"ın nihayet uzun fragramanı yayınlandı.

Tom Poretta'nın aynı isimli romanından uyarlanan dizinin konsu ise;
Bir anda dünya nufusunun %2'sinin bir anda ortadan kaybolan insanların geride bıaktıklarının yaşamlarinin konu edileceği dizinin başrolünde Justin Theroux yer alırken kadrodaki diğer isimler ise şöyle; Amy Brenneman, Christopher Eccleston, Liv Tyler ve Ann Dowd yer alıyor.

Dizinin yapımcılalarindan birisi olan Demon Lindelof üstlenirken ayrıca pilot bölümün senaryosunuda üstlendi. Yönetmen koltuğunda Peter Berg oturuyor.

HBO dizinin ilk yayın tarihin 22 Haziran günü olarak açıklarken çok geçmenden diznin tarihi bir hafta ertenelerek 29 Haziran Pazar akşamına çekildi.

Dizinin fragmanlarına kadar düşünmüyordum izlemeyi ama konusu ve fragman beni düşündürdü. Hele ki True Blood'la aynı gün yayınlaması bonusu oldu :X

Aslında konusu falan direkt klasik uydu kanalı bilim kurgusu gibi ama HBO olması düşündürüyor. HBO yapmış bize izlemek düşer diyip izleyeceğiz büyük ihtimal. :)

Dizinin fragmanlarına kadar düşünmüyordum izlemeyi ama konusu ve fragman beni düşündürdü. Hele ki True Blood'la aynı gün yayınlaması bonusu oldu :X
konusu muhteşem bu tarz konularda o başlangıçtaki gizem dizi süresince devam etmeli sıradanlaşmamalı, yoksa ilk üç beş bölümün tadını diğer bölümlerde alamıyoruz örnek = resurrection :)

fragmanda çok iyi .

düşünsene hayalindeki kızı bulmuşsun tam işi yapacaksın bir bakki boş döşeğe çalışıyorsun :)) şansızlığın böylesi işte,:) kaybolanlar uygunsuz zamanda kaybolmuyordur umarım :)

konusu muhteşem bu tarz konularda o başlangıçtaki gizem dizi süresince devam etmeli sıradanlaşmamalı, yoksa ilk üç beş bölümün tadını diğer bölümlerde alamıyoruz örnek = resurrection :)

fragmanda çok iyi .

düşünsene hayalindeki kızı bulmuşsun tam işi yapacaksın bir bakki boş döşeğe çalışıyorsun :)) şansızlığın böylesi işte,:) kaybolanlar uygunsuz zamanda kaybolmuyordur umarım :)
Fraagmanda sevişme sahnesi var belki dediğin olur mu olur o an :F:F