The Leftovers 2.Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
The Leftovers 2.Sezon Fragmanı Yayınlandı!

the-leftovers-reignwolf.jpg

Game of Thrones, Boardwalk Empire, True Detective gibi pek çok kaliteli dizinin adresi olan HBO'nun bir süredir merakla beklenen The Leftovers'ın 2. sezonundan ilk fragman yayınlandı.​

Başrollerinde Justin Theroux, Amy Brenneman, gibi oyuncuları barındıran dizi hiçbir açıklaması olmadan bir anda ortadan kaybolan insanların ardında kalanların hayata devam etme hikayelerini konu alıyor.​

Dizinin yeni sezonu 4 Ekim'de başlayacak.​

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Son düzenleme:
Bu diziyi benden başkası takip ediyor mu forumda? Öfff izlemesine izliyebiliyorum ama çok yavaş ilerliyor neye bağladıkları da belli değil! Akılda kalan bir senaryosu yok. Ancak özet geçseler hee yaa öyle olmuştu derim. Yeni sezonu yaz için çok bekledim ama olmadı.Kışa da onlar beni beklesin(tripliyim evet)

Bu diziyi benden başkası takip ediyor mu forumda? Öfff izlemesine izliyebiliyorum ama çok yavaş ilerliyor neye bağladıkları da belli değil! Akılda kalan bir senaryosu yok. Ancak özet geçseler hee yaa öyle olmuştu derim. Yeni sezonu yaz için çok bekledim ama olmadı.Kışa da onlar beni beklesin(tripliyim evet)
yok tek sen izlemiyon bende nedense ağır ilerleyen diziler hoşuma gider böyle oturuğun yerde offfff sıkıldım ya deyip devam etmek hoşuma gidiyor içime baygınlık gelecek böyle ama genede bitirmeden kalkamazsın öyle dizileri çok severim the leftovers ta öyle dizilerden biri

yok tek sen izlemiyon bende nedense ağır ilerleyen diziler hoşuma gider böyle oturuğun yerde offfff sıkıldım ya deyip devam etmek hoşuma gidiyor içime baygınlık gelecek böyle ama genede bitirmeden kalkamazsın öyle dizileri çok severim the leftovers ta öyle dizilerden biri
Bi cazibesi var dizinin ama senaryoda akılda kalıcı pek bişey yok! Tek etkilendiğim senaryoda milletin aniden kaybolması. Oyunculukları beğeniyorum, başta başrol olan adam ile kızının hala kafamda baba kız olarak yerleştiremedim. :X

Varsa kısmette yorumlaşiriz :X