HBO The Leftovers 1. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Game of Thrones, Boardwalk Empire, True Detective gibi pek çok kaliteli dizinin adresi olan HBO'nun bir süredir merakla beklenen yeni dizisi The Leftovers'ın ilk bölümü yayınlandı.

Diziyle ilgili bölüm yorumlarını sezon boyunca bu konuda yapabilirsiniz.

Dizi hakkında fazla bilgisi olmayanlar için fragman konusu şurada: https://fav10.net/forum/threads/the-leftovers-yayın-tarihi-ve-fragmanı.220559/

Oley konusu açılmış
Ben kimse sanıyordum bunu
Yarın akşam izleyebilirim ancak. Bu gece Penny'nin finali ve True Blood var

Oley konusu açılmış
Ben kimse sanıyordum bunu
Yarın akşam izleyebilirim ancak. Bu gece Penny'nin finali ve True Blood var
Kimse izlemez mi sanıyordun? Fiil eksik gibi.

HBO yapar da izlenmez mi ilk fırsatta şans vereceğim ama ilk gelen yorumlar çok da parlak değil gibi. Normalde 8.5-9 arası puanla başlamasını beklerdim.

Kimse izlemez mi sanıyordun? Fiil eksik gibi.

HBO yapar da izlenmez mi ilk fırsatta şans vereceğim ama ilk gelen yorumlar çok da parlak değil gibi. Normalde 8.5-9 arası puanla başlamasını beklerdim.
Dizinin IMDB'si 2013'den beridir acıkmış ve 7.2'diydi. Ben yükseleceğini düşünüyorum ama 8.2 - 8.3'de kalır gibi hissediyorum.

Bak nasılda bulmuşsun

Evet yeni başladı ben de bilmiyorum ama @OzaN da görmüş durumu
Nasıl oldugnu bilmiyorum
Ama dizinin notunu kötü etkileyecek gibi
dizi projesi 2007 de başlamıştır sanırım adamlar 7 yılda projeyi tamamlamış altyapısı bayağı kuvvetli o zaman

HBO dizilerini izlerim komedi değilse?? kötü çıkacağını sanmam

dizi projesi 2007 de başlamıştır sanırım adamlar 7 yılda projeyi tamamlamış altyapısı bayağı kuvvetli o zaman

HBO dizilerini izlerim komedi değilse?? kötü çıkacağını sanmam
Yok komedi değil. Bi G.o.T değil ama HBO kalitesine güveniyoruz.Yazlık dizisi olarak düşünüyorsa da güzel olmuş bence. True Blood bitiyor zaten onun yerine düşünülebilir bir dizi gibi

S01B01 izledim
Yarın izlerim diyordum bu gece HBO gecesi yapayım dedim.

Dizi 1s10dk olarak baya uzundu ve biraz sıkıcıydı.Hatta HBO dizilerine göre oldukça sıkıcıydı.
İzleyenlere tavsiyem ilk 10'dan sonra son 30'dk'ya kadar ileri sardırarak bile izleseniz bişey kaybetmessiniz.

Dizi ilk bölümüyle hiçbişey anlatmıyor sadece soru işaretleriyle kafanızı dolduruyor. Cevapları sonraki bölümlere saklamişlar, kötüde olmamaiş ama seyir zevkimi öldürdüler.

Karakterlerin hiç birine ısınamadım desem yalan olmaz. Ne anne figuru anne gibiydi ne baba figuru baba gibiydi.

Bir baba var kızının arkadaşiyla yatacakmiş gibi yada kız onunla yatacakmiş gibi
Çok olumsuz sahneyle doluydu

Gençlerin bol oldugu bir dizi, biraz HBO 'nun gençlk dizilerine benzettim gibi

Bu arada;
Türkiyeden 1.55 milyon kişi kaybolmuş

Dizinin bu bölümüne puan vermesem iyi olur. Puanlamaya kalksam gerçekten HBO alehine olur

Bu diziyide benden başka izleyen yok heralde
Kmse bişey yazmayınca benimde yorumlayasım gelmiyor.

S01B02 izledim

Orta bi bölümdü, yine soruların cevaplarını alamadık ama olsun bu bölüm ilk bölüme göre daha akıcıydı

Buna puan verebilirim 8/10

S02B03 izledim

Hay izlemez olaydım dedim gerçekten
Bu kadar sönük bir bölüm olurdu yahu? Öküz oturdu içime izlerken sayıklıyordum resmen

Geçmişe dönük sahneler yapmasınlar gerçekten izlenmiyormuş.Bölüm içinde tek kayda değer şey dizinin sonunda çalan şarkıydı ve şuan hala dinliyorum

Eğer böyle vasat altı giderse dizi bırakırım. Sondaki sezon fragmanına göre bir hafta daha izlerim heralde

4/10 diziye
sondaki şarkıyı sayarsam 5/10 yaparım oyumu.

Son düzenleme:
senden başka nasıl izleyen olsunki? kendi yorumunla kendini yalnızlaştırıyorsun

izlediğin bölüme 4 puan vermişsin bu yorumu gören ben, hangi iştahla diziye başlayacağım
mümkün değil

senden başka nasıl izleyen olsunki? kendi yorumunla kendini yalnızlaştırıyorsun

izlediğin bölüme 4 puan vermişsin bu yorumu gören ben, hangi iştahla diziye başlayacağım
mümkün değil
Bak o yönden düşünmemiştim

Ama sonra başkası izlediğinde nesini övdün diyecek birde o var