The Last of Us'un Filmi Geliyor !

Titanium

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,701
Puanı
461

2013'te Naughty Dog tarafında PS3 için piyasaya sürülen bir oyundur. Kısa sürede oyun sektörüne bir darbe vurmuştu. Bunun sebebi oyunun oyun olmaktan çıkmasıydı. Daha çok hikayesiyle sevilen oyunun bir yıl sonra Remastered ekiyle yeni konsola gelmiştir.

İki önemli değerlendirme kurumundan %95 puanlama alıp,kendi senesinde satışlarda GTA'dan sonra ikinci olmuştur. Son bilinene göre 10 milyona yakın bir satış rakamı var.

Ve oyunun yazarlarından Neil Druckmann, oyunun hikayesine kesinlikle bağlı kalmakla beraber oyunun filmi geleceğini duyurdu..

Edit: Konusundan bahsetmemişim hiç, The Walking Dead tarzında olsa gerek, bir olay sonrası zombiye dönüşen insanlar sonrasını alan bir konusu var. Normalde olsa paylaşmazdım ama hikayesi her kesimce kabul ediliyor diye her film izleyenin dikkate alması gereken bir yapım.

Son düzenleme:
Öncelikle bilenler SPOİLER vermesin şurada hiç birşekilde. (Kan çıkar, Ciddiyim)

Konsol sahibi olmasam dahi, bu oyunu kabul edenlerdenim.

Hikaye okadar büyükmüş havası var ki yorumlarda, filmin sonunda ağlayan gibi yorumlar gördüğüm halde hala spoiler yemiş değilim ve umarım yememde.

Güzel bir film bizi bekliyor olacak.

Ben bu oyunu görmüştüm