"The Last of Us" Dizisinin Başrolleri Belli Oldu! | HBO

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
24,283
Reaksiyon puanı
39,933
Puanı
1,061
Yaş
27
Konum
Gökteki Yıldızlar ✨✨
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
the-last-of-us-remastered-listing-thumb-01-ps4-us-08apr14.png


Playstation 3 ve 4'ün klasik haline gelen efsanevi oyunu The Last of Us'ın başrol karakterleri olan Joel ve Ellie'yi canlandıracak oyuncular nihayet açıklandı.

Geçtiğimiz yıl HBO tarafından duyurulan The Last of Us uyarlamasının hazırlıklarına uzun süredir devam ediliyordu. Geçtiğimiz gün açıklanan duyuruda The Last of Us oyunun baş karakteri olan Joel'i Pedro Pascal'ın canlandıracağı açıklanırken, bir diğer baş karakter Ellie'yi ise Bella Ramsey'in canlandıracağı kesinleşti.

pedro-pascal-bella-ramsey.jpg


Narcos dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran Pedro Pascal, aynı zamanda Game of Thrones'ın unutulmaz karakterlerinden Oberyn Martell'i canlandırmıştı.

Yine Game of Thrones dizisiyle birlikte yıldızı parlayan bir diğer oyuncu olan Bella Ramsey ise Game of Thrones dizisinde bir başka unutulmaz karakter olan Lyanna Mormont'a hayat vermişti.


The-Last-Of-Us-Pedro-Pascal-Fellow-Game-Of-Thrones-Actress-Bella-Ramsey-To-Star-In-HBO-Series.jpg


The Last of Us oyunu, ilk olarak 2013 tarihinde Playstation 3'e ve 2014 tarihinde Playstation 4'e çıkmış ve çıktığı tarihten bu yana hikayesi, oynanışı ve senaryosuyla adeta klasik haline gelmiş, 240'ın üstünde yılın oyunu ödülü kazanarak oyun dünyasında çok büyük ses getirmiş ve büyük hayran kitlesi toplamıştı. Geçtiğimiz sene çıkan devam oyunu The Last of Us: II de bu başarıyı devam ettirerek yılın oyunu ödülü dahil olmak üzere birçok ödülün sahibi olarak oyun dünyasına damgasını vurmayı başardı.

the-last-of-us-joel-ellie.jpg


Oyun; "Tüm dünyayı saran ve bulaşanları birkaç saat içerisinde insanlara saldıran yaratıklara dönüştüren salgın bir hastalığın başlamasından yirmi yıl sonrasını, 2033 yılını konu alır. Hastalık sebebiyle medeniyet büyük ölçüde mahvolmuş ve farklı gruplar hâlinde yaşamak zorunda kalan insanlar, hayatta kalabilmek için birbirleri ve hastalıklılara karşı mücadele etmek zorunda kalmıştır. Bu kıyamet sonrası ortamdaki Amerika Birleşik Devletleri'nde geçen oyun, orta yaşlardaki erkek karakter Joel'in hastalığa karşı bağışıklığı olan genç kız Ellie'yi Ateşböcekleri adlı ayrılıkçı bir gruba ulaştırması sırasında ikilinin başından geçenleri konu etmektedir."

 
  • Beğendim
Reactions: baron

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
24,283
Reaksiyon puanı
39,933
Puanı
1,061
Yaş
27
Konum
Gökteki Yıldızlar ✨✨
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
bu role nicolaj coster-waldau daha çok yakışırdı gibi geliyor
Şöylesi kesinlikle daha iyi dururdu karakterlerin benzerliği olarak. Neyseki yerlerine seçilen oyuncular da en azından iyi oyuncular, tek tesellisi bu.

Et60ZaSWYAQ0waE
 
  • Beğendim
Reactions: baron

baron

Favori Üye
Katılım
24 Aralık 2020
Mesajlar
4,909
Reaksiyon puanı
4,434
Puanı
409
evet bir de HBO yapıyor kötü olması zor, oyunu oynamadım ama konusu enteresan bunu ve House of the Dragon kesin izleyeceğim
 
  • Beğendim
Reactions: Tolstoyevski

Sherlock

Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,077
Reaksiyon puanı
47,695
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Bu dizi kötü olursa, oyunun kalitesini yansıtmazsa büyük hayal kırıklığına uğrarım... Umarım öyle bir şey yaşanmaz, HBO kalitesine güveniyoruz.

Tip olarak Nikolaj Coster-Waldau inanılmaz benziyordu Joel'a, o yüzden benim de isteğim ve beklentim onun olması yönündeydi ama Pedro Pascal tercih edilmiş. Kötü de olmamış çok sevdiğim bir oyuncudur hem Narcos hem de The Mandalorian'ın etkisiyle... Altından kalkacaktır Joel karakterinin. Bella Ramsey'e de GoT sonrası kariyerine farklı boyut katma şansı gelmiş oldu, Lyanna Mormont'a çok güzel hayat vermişti o da. Ellie karakterini hakkını vererek canlandıracaktır. Bekliyoruz bakalım...