'The Last Of Us' Dizisine Dair İlk Görsel Yayınlandı

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
24,283
Reaksiyon puanı
39,933
Puanı
1,061
Yaş
27
Konum
Gökteki Yıldızlar ✨✨
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Playstation 3 ve 4'ün klasik haline gelen efsanevi oyunu The Last of Us' HBO tarafından uyarlanan dizisine dair ilk görsel yayınlandı.

src_340x191the-last-of-us-dizisinden-ilk-resmi-gorsel-geldi.jpg


Geçtiğimiz yıl HBO tarafından duyurulan The Last of Us uyarlamasının hazırlıklarına uzun süredir devam ediliyordu. The Last of Us oyunun baş karakteri olan Joel'i Pedro Pascal üstlenirken, bir diğer baş karakter Ellie'yi ise Bella Ramsey üstleniyor.

Dizinin çıkış tarihi henüz açıklanmamış olmasına karşın, oyunun hayranları tarafından büyük bir heyecanla beklenen dizinin 2022 yılında HBO'da yayınlanacağı düşünülüyor.

The-Last-Of-Us-Pedro-Pascal-Fellow-Game-Of-Thrones-Actress-Bella-Ramsey-To-Star-In-HBO-Series.jpg



The Last of Us oyunu, ilk olarak 2013 tarihinde PlayStation 3'e ve 2014 tarihinde PlayStation 4'e çıkmış ve çıktığı tarihten bu yana hikayesi, oynanışı ve senaryosuyla adeta klasik haline gelmiş, 240'ın üstünde yılın oyunu ödülü kazanarak oyun dünyasında çok büyük ses getirmiş ve büyük hayran kitlesi toplamıştı. Geçtiğimiz sene çıkan devam oyunu The Last of Us: II de bu başarıyı devam ettirerek yılın oyunu ödülü dahil olmak üzere birçok ödülün sahibi olarak oyun dünyasına damgasını vurmayı başardı.

the-last-of-us-joel-ellie.jpg



Oyun; "Tüm dünyayı saran ve bulaşanları birkaç saat içerisinde insanlara saldıran yaratıklara dönüştüren salgın bir hastalığın başlamasından yirmi yıl sonrasını, 2033 yılını konu alır. Hastalık sebebiyle medeniyet büyük ölçüde mahvolmuş ve farklı gruplar hâlinde yaşamak zorunda kalan insanlar, hayatta kalabilmek için birbirleri ve hastalıklılara karşı mücadele etmek zorunda kalmıştır. Bu kıyamet sonrası ortamdaki Amerika Birleşik Devletleri'nde geçen oyun, orta yaşlardaki erkek karakter Joel'in hastalığa karşı bağışıklığı olan genç kız Ellie'yi Ateşböcekleri adlı ayrılıkçı bir gruba ulaştırması sırasında ikilinin başından geçenleri konu etmektedir."


 

Gizmen

Favori Üye
Katılım
12 Nisan 2018
Mesajlar
6,925
Reaksiyon puanı
2,884
Puanı
360
Yaş
24
Oyununu oynamıştım. Dizisini de izlemeyi düşünüyorum.