ama sen 13 bölümlük olan dizileri izlersin , neden ayrım yapıyorsun ?Ben izlemedim bu saatten sonra da izleyemem.
ama sen 13 bölümlük olan dizileri izlersin , neden ayrım yapıyorsun ?Ben izlemedim bu saatten sonra da izleyemem.
Yeni başlasaydı izlerdim ama artık çok geç. Dizi bitti sayılır zaten.ama sen 13 bölümlük olan dizileri izlersin , neden ayrım yapıyorsun ?
haklısın sendeYeni başlasaydı izlerdim ama artık çok geç. Dizi bitti sayılır zaten.
bence başla , ben onay veriyorum sanaÇok geç kaldım dizi için.Ama izlemk çok isterdim.Yazın belki başlarım.
taşmı taşıyorsun sende@Forumdash 'ta çok ısrar etti ama fırsat bulamıyorum.
taşmı taşıyorsun sendeilk 2 sezonunu izle 26 bölüm , çünkü bir cinayet 2 sezonda çözüldü
ne spoiler verdim sende , hemen benle bir takışcanFazla Spoi verme ama aklımda dizi şuan izleme listemde de şuan olmaz.
ne spoiler verdim sende , hemen benle bir takışcan
Kötülemedim ki izlemem dedim sadece.Bu diziye niye kötü yorum yapmışınızBu dizi AMC'nin reyting manyakliği yüzünden True Detective'in bi tık aşağisinda kalıyorİlk sezon konusu muthişti ama amc belası konuyu iki sezona yaydı ve reytingleri düştü, düşüncede kanal haliyle iptal kararı verdi. Şu an kanalın yeni başlattiği tüm diziler içler acısı.
@OzaN bilir diyecem ama o da kötülemişNeyse IMDB ile içlı diışısın daha iyi bilirsin. 7.9.dan 8.1'e çıkmış. Dzinin kıymeti sonradan anlşilacak inş ve Netflix bir sezon onayı daha verecek
çok teşekkür ederim , beni mutlu ettinBu diziye niye kötü yorum yapmışınızBu dizi AMC'nin reyting manyakliği yüzünden True Detective'in bi tık aşağisinda kalıyorİlk sezon konusu muthişti ama amc belası konuyu iki sezona yaydı ve reytingleri düştü, düşüncede kanal haliyle iptal kararı verdi. Şu an kanalın yeni başlattiği tüm diziler içler acısı.
@OzaN bilir diyecem ama o da kötülemişNeyse IMDB ile içlı diışısın daha iyi bilirsin. 7.9.dan 8.1'e çıkmış. Dzinin kıymeti sonradan anlşilacak inş ve Netflix bir sezon onayı daha verecek
ayıpsın çok yalnızdım bu dizide🙁 bana arkadaş oldun konusunu bile actırabiliriz🙂çok teşekkür ederim , beni mutlu ettin
kötüleyenler izlemedikleri için
aynen açtıralımayıpsın çok yalnızdım bu dizide🙁 bana arkadaş oldun konusunu bile actırabiliriz🙂
annene selam olsun burdan🙂 True Detectivi de izleyin onuda seversinizaynen açtıralımben 3 sezonuda izledim , 1 ağustosu bekliyorum , annemde diziyi çok beğendi
tmmannene selam olsun burdan🙂 True Detectivi de izleyin onuda seversiniz
Teşekkürlertmmonuda izleriz
bu arada geri dönmene sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?