The Imitation Game Filminin Fragmanı Yayınlandı

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060

Özellikle Sherlock dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Benedict Cumberbatch ve Karayip Korsanları serisinde yer alan güzel oyuncu Keira Knigtley'in başrollerini paylaştığı The Imitation Game filminin fragmanı yayınlandı.

Yönetmenliğini Morten Tyldum'un üstlendiği film, 2. Dünya Savaşı'nda Enigma kodunu kırması için görevlendirilen İngiliz matematikçi Alan Turing'in hayatını anlatacak.

Filmin galası 8-19 Ekim'de düzenlecek BFI Londro Film Festivali'nde gerçekleşekken, ülkemizde 2015'te vizyona girecek.

İşte filmin ilk fragmanı:

Çok güzel fragman olmuş. Benedict ve Keira'yı çok severim zaten

Ben bu fragman için yorum yapmıştım diye hatırlıyorum hatta konuda da üzerinde konuşulmuştu sanıyorum ama başka filmle mi karıştırdım acaba.

Film kaliteli bir filme benziyor, umarım senaryo da iyidir ve akıcı şekilde izlenilen bir filmdir.

Neyse film Telluride Film Festivalinde gösterime girdi ve ilk yorumlar çok iyi. Weinstein'in bu seneki en büyük kozu olacağı konuşulmaya başlandı. Filmin en iyi film kategorisinde güçlü bir rakip olabileceği söyleniyor ve özellikle Benedict Cumberbatch'in Oscar'ı alabileceği konuşuluyor...

Eleştirmen puanlarını da paylaşırım belli olunca.

@berkann @gundix123 @sürgünüm @destere @Arslan Bey @kaan955 @Danger UA!

Keira sürekli geçmiş zaman filmerinde yer almaya başladı, onu eskisi gibi en azından bu zamanın konusu olan bir filmde görmeyi çok istiyorum.

Kadronun net isimlerinin bilindik kişilerden oluşması önemli bir artı, fragmanın başı sadece rezillikti birşey yoktu, sonlara doğru bir amaç vardı benim için. Dizi benim tarzıma benziyor, ben kaçırmam ama kesin çok iyi bir filmdir diyemiyorum.

Ortada ki tek kesinlik @OzaN'ın dediği gibi bir Oscar filmi- konusu ve gördüğümüz içeriğiyle kesinlikle öyle.

Fragman iyiymiş, En İyi Film'de de adaylık kazanabilir, güçlü bir rakip de olabilir gibi ancak B.C.'nin ödül alabileceğini sanmıyorum. Ödüllük bir şey yoktu fragmanda?
@OzaN

Fragman iyiymiş, En İyi Film'de de adaylık kazanabilir, güçlü bir rakip de olabilir gibi ancak B.C.'nin ödül alabileceğini sanmıyorum. Ödüllük bir şey yoktu fragmanda?
@OzaN
İlk fragmanlar yanıltıcı olabiliyor. Bence de Benedict Cumberbatch'in (soyadını yazarken hep yanlış yazıyormuşum gibi hissediyorum) çok bir şeyi yok fragmanda ama filmde iyiymiş demek ki.
Tabii bu ilk yorumlar bazen yanıltıcı da olabiliyor belki abartılıyordur.

Aynen ilk yorumlar bence hep abartılı oluyor o etkiyle.
Ben J.Phoenix veya Steve Carell dışında pek bir kazanabilecek aday görmüyorum. Tabi bu sadece önsezi.

Matematikle ilgili olan filmler genelde iyi oluyor. Bknz: (Good Will Hunting, A Beatiful Mind) Bu filmde, o iyi filmlerden olacağını düşünüyorum. Tanıtımı da iddialı buldum.

Aynen ilk yorumlar bence hep abartılı oluyor o etkiyle.
Ben J.Phoenix veya Steve Carell dışında pek bir kazanabilecek aday görmüyorum. Tabi bu sadece önsezi.
Michael Keaton'ın da adı çok öne çıkıyor ama bence Steve Carell alacak. Herkesin sevdiği bir komedi oyuncusu ve bu ödülü vermek için daha uygun bir film bulamazlar.

Filmde II. Dünya Savaşı da olacağına göre, Adolf Hitler de olabilir içinde sanırım.

Michael Keaton'ın da adı çok öne çıkıyor ama bence Steve Carell alacak. Herkesin sevdiği bir komedi oyuncusu ve bu ödülü vermek için daha uygun bir film bulamazlar.
Birdman bana uzak geliyor tür itibariyle. İçimden gelmiyor şimdilik o önde demek.

Bence o kadar adaylık alamazlar. Her daha mantıklı bir benzetim olabilir. Bence 5-6 adaylık alıp senaryoyu kapabilirler.
Bence ödül alamazlar gibi.
Neyse izleyelim bir, sonra beğenirim falan.
-Her de böyle olmuştum mesela.
-

Fragman iyi.Ben biraz A Beautiful Mind'a benzettim.Konusu ve tarzı itibariyle tam Oscar filmi gibi duruyor.Oyunculuklar için daha fragmandan yorum yapmak doğru olmaz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

fragmandan çok baştaki @berkann ın koyduğu resmin arka planı harika duruyor

Fragmanı çok beğendim. Merakla beklediğim filmlerden birisi, zaten 2. Dünya Savaşı dönemimde geçmesi ve başrolde Benedick'in olması bile izlemem için yeterli bir sebep.