The Hunger Games 3'ten İlk Görseller

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
thumbnail_1400247531.jpg

Başrollerini Oscar ödüllü oyuncu Jennfier Lawrence, Liam Hemsworth ve Josh Hutcherson'ın paylaştığı The Hunger Games serisinin, son kitabından uyarlanacak olan 3. filminden ilk görseller paylaşıldı.

Görsellerde geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Phillip Seymour Hoffman, Beetee karakterine can veren Jefrey Wright ve Başkan Coin rolüyle seriye yeni katılan Julianne Moore yer alıyor.

Filmin 21 Kasım 2014'te vizyona girmesi bekleniyor.

4880140.jpg

4891960.jpg

4900550.jpg

Ya şu seriyi bir doğru düzgün izleyemedim. :/ hep eksik izledim internetim gelsin bu seriyi yeniden izleyeceğim. :D

Eskiden konu açarmışım. :(

Daha Part 1'i izlemek nasip olmadı. Yazın izlemem gerek onu. JLaw yaşadıklarından sonra tam gaz geri döner inşallah.

Kitabını berbat bulmuştum ve 20.sayfada bırakmak zorunda kalmıştım ama bazen edebi değeri olmayan romanların sinemaya aktarımı başarılı olabiliyor, zaten modern Amerikan romanları genelde sinematik anlatıma sahiptir; sinemaya kolay aktatırılıp para kasılsın diye. Bildiğim kadarıyla yazarı da senarist olunca ortaya dört üçlük filmler çıkabilir. O yüzden seriyi en baştan izlemeyi ben de düşünüyorum, ama kitabına gerek yok. :)

Yaa manyak güzel görsel show[emoji16] aynı oyuncular dizi olarak ekranlara gelse[emoji16]