de get, dizinin adını çıkardı zaten algıcı oğlan
kendime yeni bir algı bulmam lazım evde kalmış-cadoloz @Çiğdem- , teyzemiz @vadikızı ; totoş ve totosu yere yakın @destere; egoist @Harunnn60 ; marul kafa @denizz19; faruk forumdash gibi algılarımdan sonra yeni bişi bulmam ben bir düşüneyimde get, dizinin adını çıkardı zaten algıcı oğlan
Kim var sanki forumdakendime yeni bir algı bulmam lazım evde kalmış-cadoloz @Çiğdem- , teyzemiz @vadikızı ; totoş ve totosu yere yakın @destere; egoist @Harunnn60 ; marul kafa @denizz19; faruk forumdash gibi algılarımdan sonra yeni bişi bulmam ben bir düşüneyim
Kim var sanki forumda
Bir biz kaldık bizide kaçırmaya çalısıyorkendime yeni bir algı bulmam lazım evde kalmış-cadoloz @Çiğdem- , teyzemiz @vadikızı ; totoş ve totosu yere yakın @destere; egoist @Harunnn60 ; marul kafa @denizz19; faruk forumdash gibi algılarımdan sonra yeni bişi bulmam ben bir düşüneyim
daha iki gün önce gelmemişmiydi bu tosbağa bugün beklemiyordum aslında yine batırdı buralarıBir biz kaldık bizide kaçırmaya çalısıyorOğlanın foruma girme amacı bize laf etmek üzerine kurulmuşHaftalık lafını atıp kaçıyor@destere @Harunnn60
Haftasonuna girdik büyük ihtimal 2 gün daha başımızı ağrıtıcakdaha iki gün önce gelmemişmiydi bu tosbağa bugün beklemiyordum aslında yine batırdı buraları
haftasonuda çamaşır bulaşık yıkatıyorlar dip köşe temizliği yapıyor nefes aldırmıyorlar tosbağaya
ayol sizde performans düşüklüğü olduğu için gece yattığınızda başım ağrıyor diyebilmek için beni kullanıyorsunuz resmenhaftasonuda çamaşır bulaşık yıkatıyorlar dip köşe temizliği yapıyor nefes aldırmıyorlar tosbağaya
@Harunnn60 bu mesajını görsünde sizin mezarı bekleyen ucubeyle anlaşır daha mezarından çıkmana izin verdirmezayol sizde performans düşüklüğü olduğu için gece yattığınızda başım ağrıyor diyebilmek için beni kullanıyorsunuz resmenaçıkllığa kavuşturdum yine@Forumdash @Yiğitt @vadikızı @Harunnn60
tam tersi performansımız yüksek olduğu için bu tarz her filmde tv ekranına dalıp kırıyoruz tv yi her sene bir tv değiştirmekte masraflı oluyorayol sizde performans düşüklüğü olduğu için gece yattığınızda başım ağrıyor diyebilmek için beni kullanıyorsunuz resmenaçıkllığa kavuşturdum yine@Forumdash @Yiğitt @vadikızı @Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?