'The Good Wife' Uyarlaması 'Skandal' İçin Hangi İsimle Görüşülüyor?

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,692
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
asli.jpg

The Good Wife Uyarlaması 'Skandal' için hangi isimle görüşülüyor?

Hayri Aslan'ın patronu olduğu Limon Film'in, 2009-2016 yılları arası CBS'te yayınlana The Good Wife'ın uyarlama haklarını satın aldığı ve 'Skandal' adıyla yeni sezonda izleyici ile buluşturacağı öğrenilmişti.

İnternete düşen görüntülerle evliliği kabusa dönen ve kocası da hapse girince eski mesleği olan avukatlığa dönerek eski aşkının bürosunda çalışmaya başlayan bir kadının hikayesini anlatan dizi için güzel oyuncu Aslı Enver ile görüşülüyor.

Skandal, yakında!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Bu projeden korkuyorum ama titiz bir çalışma da denmiş şimdi bilemedim. :A Eğer güzel uyarlayabilirlerse umarım Aslı Enver kabul eder. :F

Bu projeden korkuyorum ama titiz bir çalışma da denmiş şimdi bilemedim. :A Eğer güzel uyarlayabilirlerse umarım Aslı Enver kabul eder. :F
Uyarlanacağına dair ilk haber çıktığında yayıncı (CBS) ile birlikte hazırlandığı söylenmişti. Ama Limon Film olunca elbet güvenemiyorum/z. :bilmem:

Limon Film'e dizi konusunda pek güven olmaz, ama bir şekilde izliyoruz (Bir Annenin Günahı, Savaşçı vs.). :A Umarım doğru düzgün bir şekilde uyarlanır. Ki uyarlanırsa sezonun en çok izlenen işlerinden biri olacağını düşünüyorum.

Ben bu dizi için daha farklı isimleri bekliyordum. Aslı Enver biraz garip geldi. :bilmem: