Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Bu filme 2 kez niyetlendim ve nihayet 2 günlük bir süreçte bitirebildim. Birazda bu aralar film izleme modum düşük olduğundan kaynaklıydı.Gelelim filme, şimdi eğer suanki zamani değerlendirsem puanım 8 ama döneminde yayinlandığı zaman ki durumu değerlendirirsem 9 olur.Benim için biraz ağır bir filmdi artı çok uzundu. Filmdeki bazı sahneler çok iyiydi.Özellikle:[SPOILER] kesik başlı at sahnesi baya etkileyiciydi. Filme daha iyi konsantre olmamı sağladı Onun haricince klasik mafya işleri, iç savaşlar ve arkadan kuyu kazmalar.Don C ilk vurulduğunda sonrasında eski gücüne kavusamadi ve oğlunun ölümünü beklemiyordum. Küçük oğlu işlerin başına geçti ve herkesi tek tek alt etmesi ve eniştesine hesap sorup yok etmesi iyi sahnelerdi. Don C en azından eceliyle huzur içinde öldü.Filmde bir türkün kötü gösterilmesi de hoşuma gitmedi [/SPOILER]puanım 8/10kendi türü ve zamanı için ise 9/10
Bu filme 2 kez niyetlendim ve nihayet 2 günlük bir süreçte bitirebildim. Birazda bu aralar film izleme modum düşük olduğundan kaynaklıydı.
Gelelim filme, şimdi eğer suanki zamani değerlendirsem puanım 8 ama döneminde yayinlandığı zaman ki durumu değerlendirirsem 9 olur.
Benim için biraz ağır bir filmdi artı çok uzundu. Filmdeki bazı sahneler çok iyiydi.
Özellikle:
[SPOILER] kesik başlı at sahnesi baya etkileyiciydi. Filme daha iyi konsantre olmamı sağladı
Onun haricince klasik mafya işleri, iç savaşlar ve arkadan kuyu kazmalar.
Don C ilk vurulduğunda sonrasında eski gücüne kavusamadi ve oğlunun ölümünü beklemiyordum. Küçük oğlu işlerin başına geçti ve herkesi tek tek alt etmesi ve eniştesine hesap sorup yok etmesi iyi sahnelerdi. Don C en azından eceliyle huzur içinde öldü.
Filmde bir türkün kötü gösterilmesi de hoşuma gitmedi
[/SPOILER]
puanım 8/10
kendi türü ve zamanı için ise 9/10