HBO The Flight Attendant - Dizi Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
The Big Bang Theory sayesinde adını geniş kitlelere duyuran Kaley Cuoco'nun yıllar süren dizisinin bitiminden sonraki ekranlara geri dönüş dizisi The Flight Attendant oldu. HBO Max'ta izleyiyle buluşan ve farklı türleri buluşturan dizinin ilk sezonu sekiz bölüm sürdü ve şimdiden ikinci sezon onayını aldı.

Bu yıl Altın Küre Ödüllerinde en iyi komedi dizisi adayı olan The Flight Attendant, başrolü Kaley Cuoco'ya da Altın Küre ve SAG adaylıkları kazandı. DGA'da en iyi yönetmenlik dalında ödüle layık görülen diziyle ilgili yorumları bu başlık altından yapabilirsiniz...

The-flight-attendant-tv-series-poster.jpg

1x1

Güzel bir giriş oldu. Müzik kullanımı, görüntü yönetimi harika. Özellikle giriş sekanslarındaki hareketli tempoya bayıldım. Ekranı ikiye bölme tekniği de çok güzel kullanılmış...

Kaley Cuoco hala inanılmaz güzel bir kadın ve şahane oynuyor. The Big Bang Theory'de kendisini seviyorduk ama oyunculuk olarak hiçbir zaman çok iddialı olduğunu düşünmüyorduk. Burada ise tam aksine dizinin en büyük artılarından biri performansı...

Konu da ilgi çekici gözüküyor. Yalnız tek sıkıntım otel odasına flashback geçişlerinin çok sık olması. Zırt pırt dönüşler can sıkıcıydı. Umarım diğer bölümlerde tekrarlamaz aynı şey.

8/10

1x2 1x3

2. bölüm de çok güzeldi. Dizi yönetmenlik açısından aşmış durumda gerçekten. Böyle özgün çalışmalar görmek güzel.

3. bölüm ilk iki bölümün biraz altındaydı. Aşırı doz yaptığımdan öyle gelmiş olabilir. :A Bölümdeki en sevdiğim yerler Roma'daki yerlerdi. Şimdi de Roma özlemim depreşti. :ozur:

8/10 7/10

Karışık bir hafta geçirince diğer bölümleri tek tek yorumlayamadım.

Genel olarak dizi ilk iki bölümdeki seviyesini pek yakalayamadı. Arada aksiyon açısından tatmin edici bölümler vardı.

Kaley Cuoco inşallah Emmy'yi alır. :Z Teknik olarak da dizi harika ama senaryosu eh işte...

Sezonluk yorumum: https://izleryazar.com/the-flight-attendant-1-sezon/

Sezona Puanım: 7.3/10