The Flash ve Jane The Virgin Tam Sezon Onayı Aldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Amerika'nın daha çok gençlere hitap eden yapımlar üreten ve beşinci büyük ulusal kanal olan CW, iki yeni hit dizisine tam sezon onayı verdi.

Arrow'un başarısı üstüne televizyona uyarlanan bir diğer DC Comics karakteri The Flash, CW için son yılların en yüksek reytinglerine ulaşmayı başarmıştı. Bu başarı da beklendiği gibi karşılıksız kalmadı ve dizi tam sezon onayını aldı.

Tam sezon onayını alan bir diğer dizi ise eleştirmenlerce sezonun en çok beğenilen yeni dizilerinin başında gelen Jane The Virgin oldu. Venezuella'dan bir pemde dizinin uyarlaması olan dizi ikinci bölümünde ilk bölüme göre reytingini yükseltmeyi başarmıştı. Ayrıca kendi saat diliminde CW'nun son yıllardaki en iyi performansını gösteren dizi erken bir şekilde tam sezon onayı aldı.

Her iki dizinin de tam sezon onayı sonrası 22 bölümden oluşması bekleniyor...

Flash alacak tabiiii, "Bakire" kızımızı hala izleyemedim.

@destere sezon onayı geldiğine göre bakire bu sezon bakirelikten vazgeçmicek demek ki
))

Jane The Virgin'den bu kadar erken beklemiyordum aslında ama herhalde CW kırk yılın başında bir eleştirmen favorisi bulmuşken kaçırmak istemedi herhalde. Çünkü reytinglerin 4-5 hafta sonra tepe taplak olmayacağının garantisi yok.
(İnşallah olmaz o ayrı tabii.
)

cw kanalını çok seviyorum benim gibi fantastik sevenler için harika bir kanal
süpernatural,the originals,arrow,the flash,the vampire diaries, ve the 100 7 dizim var bukadar çok ve kaliteli diziyi bir kanalın elinde tutması çok büyük bir başarı

hepsi de kötü ama parlak-kas yığını pyuncu dolu ne tesadüf

carrie 2.sezon bakireliği kaybetmişti bu da öyle olur bence

oyuncular kötü be
dizileri izlemediğim için bilmiyim iyi mi kötü mü
alt yazı çıkana kadar dişini sıksın sonra ne yaparsa yapsın umursamam

carrie 2.sezon bakireliği kaybetmişti bu da öyle olur bence

oyuncular kötü be
dizileri izlemediğim için bilmiyim iyi mi kötü mü
oyuncularmı kötü hiçtee bile
süpernaturalda jensen ackles
the originalsta joseph morgan
the vampire diarieste Ian Somerhalder
arrowda stephen amell
her dizide çok kaliteli başrol oyuncuları var

oyuncularmı kötü hiçtee bile
süpernaturalda jensen ackles
the originalsta joseph morgan
the vampire diarieste Ian Somerhalder
arrowda stephen amell
her dizide çok kaliteli başrol oyuncuları var
hepsinin ortak özelliği 6 dilim baklava nedense
iyi oyuncu olmak için baklava şart yani

The Flash rahatca hakediyordu, başka kanalda olsa büyük reytinglere oynarmıydı bilmiyorum. Bildiğim tek şey Cw hayranı olduğum.
Bu kanal neden bu kadar az reyting alıyor çözemedim henüz, çok ucta bir kanal felan heralde, kaliteli dizilerin bu kadar az alması anlamsız, veya sosyal medya dizisi alayı bilmiyorum.

Jane bu aralar çok ünde, neden bilmiyorum iyi yorumlar var denemedim henüz.