"The Flash" Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,380
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1400168037.jpg

Amerikan CW kanalının gelecek sezonki en iddialı dizisi olan "The Flash" ile ilgili ilk fragman yayınlandı.

Tıpkı kanalın bir diğer dizisi olan Arrow gibi DC Comics çizgi romanlarından çıkma olan The Flash, yeni sezonda sonbaharda yayınlanacak.

Dizinin ilk fragmanı dün gece Arrow'un sezon finali sırasında yayınlandı. Kısa sürede büyük ilgi gören fragman 380 bin izlenmeye ve 10 bin beğeniye ulaştı.

İşte dizinin ilk bakış videosu:

Dizinin beş dakikalık uzatılmış fragmanı da yayınlandı:

Diziyle ilgili daha önce şurada yaptığımız tanıtım:

Hiç şüphesiz yeni başlayacak CW dizilerinden en iddialısı. Tıpkı kanalın hit dizisi Arrow gibi bir DC Comics karakterinden uyarlanacak olan diziyi şimdiden merakla bekleyen bir kitle mevcut.

Dizi yanlışlıkla kendisini dünyanın en hızlı adamı yapacak bir buluşa imza atan bilimadamı Barry Allen etrafında oluşacak.

Son düzenleme:
Edit: Fragmanı izledim muhteşem olmuş. Haberini yaptiğim günden beridir heycanla bekliyordum beklediğme değmiş :X [HASHTAG]#Arrow[/HASHTAG] 'u izleyen kişi benle aynı duyguyu paylaşir heralde:X Umarım Oliver da [HASHTAG]#TheFlash[/HASHTAG] 'a konuk olur.

Son düzenleme:
Iyyy uzak durum benden.:(Arrow'a fena antipatim var fragmanı izleme ihtiyacı duymadım o nedenle.:D

Arrow'a 3-4 bölüm başlayıp bırakmıştım büyük ihtimal aynısı bunda da olacak. Diziye çok büyük ilgi var. Büyük ihtimal yine IMDb 9.0 gibi uçuk bir puanla başlayacak dizi ve izleme zorunluluğu hissedeceğiz. Ama sonra fos çıktığı için bırakacağız ve puan da düşecek. Sonra yine Arrow kitlesi izlemeye devam edecek. :):)

Fragmanı beğenmedim hatta kötü buldum. :( Bana hitap etmiyor, izlemem muhtemelen.

ıyy melun flash olmuş direkt bir antipati diziye bir sövme hissi oluştu bende @Forumdash :F
Bence önlerden yerini al :F:F

Arrow'a 3-4 bölüm başlayıp bırakmıştım büyük ihtimal aynısı bunda da olacak. Diziye çok büyük ilgi var. Büyük ihtimal yine IMDb 9.0 gibi uçuk bir puanla başlayacak dizi ve izleme zorunluluğu hissedeceğiz. Ama sonra fos çıktığı için bırakacağız ve puan da düşecek. Sonra yine Arrow kitlesi izlemeye devam edecek. :):)
[HASHTAG]#Arrow[/HASHTAG] 'a katılmıştı o bölümleri izle istersen? Nasılsa bir daha [HASHTAG]#Arrow[/HASHTAG] izlemeyeceksindir:X

ayy muhteşem bir haber :Z:Z:Z fragmanı beyenmemek mümkün değil bence oliver var fragmanda oliveri görüpte mutlu olmamak imkansız bence arrowla bağlantılı olucak dizi bu beni çok mutlu etti gerçekten :Z:Z:Z arrowu beyenmeyenlere inanamıyorum son 2 yılun en iyi dizisi bence 2 sezon oynadı şu ana kadar sıkıcı tek bir bölümü bile yok @OzaN özellikle erkek olarak senin beyenmemene çok şaşırdım arroğu beyenmeyen erkek hiç görmemiştim şu ana kadar 🙂🙂 @Forumdash the flash, arrow, the originals, the vampire diraires
süpernatural the 100 cw kanalı büyük patlama yapacak yine en iyi diziler herzaman olduğu gibi bu kanalda :love1::love1: