The Flash Dizisine Tanıdık Bir Yüz!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1420773506.jpg

Ülkemizde de büyük ilgiyle izlenen süper kahraman dizisi The Flash'a tanıdık bir yüz!

CW'de yayınlanan oyuncu kadrosunda Grant Gustin, Candice Patton, Rick Cosnett, Danielle Panabaker, Tom Cavanagh ve Jesse L. Martin gibi isimleri barındıran DC Comics yapımı The Flash'a, Andy Whitfield’in ölümünün ardından Spartacus'ün başrolü olan Liam McIntyre katıldı.

Oyuncu dizide Chad Rook tarafından canlandırılan Clyde Mardon karakterinin abisi Mark Mardon'a hayat verecek. Karakter ilk olarak 15. ve 16. bölümlerinde gözükecek. 9 Aralık'ta sezon arasına giren yapım, 9 Ocak Cuma akşamı geri dönecek.

@BesaleT @Forumdash @kaan955 @Çiğdem- @-potterhead-

clayde mardon the flash çizgi romanından en güçlü düşmanlardan birisiydi havayı kontrol etme güçleri vardı ama ilk bölümden hemen diziden çıkmasına çok şaşırmıştım abisi olarak tekrar o karakterin gelmesine çok sevindim çok önemli bir karakterdi çünkü bukadar çabuk ahrcanmamasına sevindim :Z:Z:Z

clayde mardon the flash çizgi romanından en güçlü düşmanlardan birisiydi havayı kontrol etme güçleri vardı ama ilk bölümden hemen diziden çıkmasına çok şaşırmıştım abisi olarak tekrar o karakterin gelmesine çok sevindim çok önemli bir karakterdi çünkü bukadar çabuk ahrcanmamasına sevindim :Z:Z:Z
brad pit gelse diziyi kurtarmaz :)

Ben sevindim açıkcası.

Spartacus aklıma geldi direk konuda ki resmi görünce. Ve 2 sahur zamanı önce televizyonda yanlışıkla finalini izlediğim :(

Fena oyuncu değildir Spartacus sonrası ortalarda kayıplardaydı. Fakat ben bu duruma sinir oluyorum. Zamanında sevdiğim dizilerin başrol oyuncuları gidiyor The Flash gibi bir dizide konuk oyuncu oluyor. :(