CW The Flash 2. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,347
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Ekranların en hızlı dizisi The Flash geri döndü.

Ünlü DC Comics karakteri Flash'ı merkezine alan dizi ilk sezonuyla epey ilgi toplayıp kanalı için çok önemli reytingler almıştı. Dizinin ikinci sezonu Amerika'da Salı geceleri yayınlanmaya devam edecek.

The Flash ile ilgili ikinci sezon yorumlarını sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz...

flash-header-5.png

Yeni sezon yorumları çok iyi, izlerim gece herhalde. :Z

@Çiğdem- sen izlemiştin sanırım? Umarım bildirim gelir bu sefer(!) :)

Bugün 1000. etiketim sonunda dönüş yaptın. :A Siyah flash falan diyorlardı da tam anladım heyecan yaptım. :Z
profosor zomm glyor yeni düşman olarak ayrıca şapkalı flashta doktor waho yu oynayan adam gelmiş sen izledinmi bilmiyorum o diziyi ama iyi oyuncuymuş :F:F:F

bugün gelen tek etiketin buydu vlla cnm :F:F:F

profosor zomm glyor yeni düşman olarak ayrıca şapkalı flashta doktor waho yu oynayan adam gelmiş sen izledinmi bilmiyorum o diziyi ama iyi oyuncuymuş :F:F:F

bugün gelen tek etiketin buydu vlla cnm :F:F:F
Yaşlı olan doktor mu yoksa kahverengi saçlı doktor mu? :D Dünden beri bir sürü etiket gönderdim. :(

Yaşlı olan doktor mu yoksa kahverengi saçlı doktor mu? :D Dünden beri bir sürü etiket gönderdim. :(
ayy vlla gelmedi cnm ama profiline girer bir mesajlarına bakarım hangi konulara etiketlemişsin 😉😉😉

galiba matt smith olan adam katılmış 🙂🙂🙂

ayy vlla gelmedi cnm ama profiline girer bir mesajlarına bakarım hangi konulara etiketlemişsin 😉😉😉

galiba matt smith olan adam katılmış 🙂🙂🙂
Neyse önemli değil Çikom ben seni biliyorum. Takılıyım dedim sadece. :D

Tamam işte benim dediğim adam, abimle en sevdiğimiz doktordu. :Z Şimdiki yaşlı doktor daha kötü ya. :D

Neyse önemli değil Çikom ben seni biliyorum. Takılıyım dedim sadece. :D

Tamam işte benim dediğim adam, abimle en sevdiğimiz doktordu. :Z Şimdiki yaşlı doktor daha kötü ya. :D
bölümü izlede omu değilmi sen daha iyi anlarsın ama o doktor galiba ozaman iyi bir oyuncu gelmiş dizimize :A:A:A

izlemeden yatma sakın :F:F:F

bölümü izlede omu değilmi sen daha iyi anlarsın ama o doktor galiba ozaman iyi bir oyuncu gelmiş dizimize :A:A:A

izlemeden yatma sakın :F:F:F
İzlemeye kıyamıyorum ki şimdi izleyeceğim haftayayı bekle dur. :F En güzeli toplu izlemek ama bende o irade yok şimdi izlerim. :D Sen de şu yorumunu yaz yahu izledikten sonra okuması zevkli oluyor. :D

İzlemeye kıyamıyorum ki şimdi izleyeceğim haftayayı bekle dur. :F En güzeli toplu izlemek ama bende o irade yok şimdi izlerim. :D Sen de şu yorumunu yaz yahu izledikten sonra okuması zevkli oluyor. :D
izleyince bakarsın ozaman :F:F:F
2.sezon 1.bölüm yorumum 🙂🙂🙂
aaaa ronnie ölmüş ayol ben daha eddie nin acısını unutamadım ronnie :T arrow ve flash ortak yeni yapılıcak dizide ronnie yoktu profosor vardı sadece gerçekten öldü ozaman :T barrıy arkadaşlarını uzak tutmakta bence hata yapıyordu tekrar birlikte olmalarına sevindim ekip bir araya geldi :Z doktor weells neden barrıyın babasını kurtarmasına ayrdım etti ayol taşmı düşmüş kafasına anlamadım :F
flash ilk defa birisinin ölmesine izin verdi hep odaya kapatıyorlardı 😱😱😱
eni öldürmemi zom istedi dedi prosofor zom ters flashtan sonra en tehrikeli 2. düşmanı gibi birşey flashın oda ters flah tarzında birisi bakalım kim canlandırıcak 🙂
şapkalı ilk flashta geldi diziye doktor wahodakı adammış galiba bakalım nasıl bir hava katıcak barrıye çok yardımcı olucak wells gibi akıl hocalığı yapıcak bence :F

2x1

Çok güzel başlangıç oldu da nedense doktorun Wells'in öldüğüne bir türlü inanasım gelmiyor bir yerler çıkacak gibi geliyor bana. :F Birde Barry'ye yaptığı iyilik çok hoştu böyle kötü bir adamdan hiç beklemezdim. :D

Doktor Wells'in boşluğunu öbür profesör dolduracak gibi ekibin yeniden bir araya gelmesine çok sevindim. :Z

Ronnie'nin ölmesi beni de şok etti Caitlien bu ölümden Flash'ı sorumlu tutacak düşman olacaklar diye düşünüyordum ama kız akıllı işte. :love1:

Başımıza birde Zoom çıktı bakalım neler olacak. :D Dizinin sonunda gelen adam kimdi acaba?

Dün izlediğimde o kadar şey yazacaktım aklımdaydı şimdi unuttum ama süper bölümdü ya izlemeyen varsa hala uzatmadan izleyin. :D

Birde mantık hatası yok mu? Flash önceki bölümlerde şehre gelen su dalgasını durdurmak için çok hızlı koşmuştu zamanda 1 gün geriye gitmişti şimdi koskoca bir hortumu durdurmak için koştu daha da hızlı koştu ama hiçbir şey olmadı. (b)

9/10
@Çiğdem-
Siz izlemediniz mi daha? :D @cookies @Titanium @BesaleT

Ben yorumumu dün bir yere atmıştımda nereye attım sorun o. :D @mrt-06

Beğenmedim ben bölümü, hatta kapatmayı düşündüm bir ara, bilimkurgu kısmında sınıfta kaldılar. 1. sezonu yapanlar bunlar değilmiş gibiydi sanki. -_-

2x1

Çok güzel başlangıç oldu da nedense doktorun Wells'in öldüğüne bir türlü inanasım gelmiyor bir yerler çıkacak gibi geliyor bana. :F Birde Barry'ye yaptığı iyilik çok hoştu böyle kötü bir adamdan hiç beklemezdim. :D

Doktor Wells'in boşluğunu öbür profesör dolduracak gibi ekibin yeniden bir araya gelmesine çok sevindim. :Z

Ronnie'nin ölmesi beni de şok etti Caitlien bu ölümden Flash'ı sorumlu tutacak düşman olacaklar diye düşünüyordum ama kız akıllı işte. :love1:

Başımıza birde Zoom çıktı bakalım neler olacak. :D Dizinin sonunda gelen adam kimdi acaba?

Dün izlediğimde o kadar şey yazacaktım aklımdaydı şimdi unuttum ama süper bölümdü ya izlemeyen varsa hala uzatmadan izleyin. :D

Birde mantık hatası yok mu? Flash önceki bölümlerde şehre gelen su dalgasını durdurmak için çok hızlı koşmuştu zamanda 1 gün geriye gitmişti şimdi koskoca bir hortumu durdurmak için koştu daha da hızlı koştu ama hiçbir şey olmadı. (b)

9/10
@Çiğdem-
Siz izlemediniz mi daha? :D @cookies @Titanium @BesaleT
Ben yorumumu dün bir yere atmıştımda nereye attım sorun o. :D @mrt-06

Beğenmedim ben bölümü, hatta kapatmayı düşündüm bir ara, bilimkurgu kısmında sınıfta kaldılar. 1. sezonu yapanlar bunlar değilmiş gibiydi sanki. -_-
@Titanium ayyy bu bölüm geçiş bölümü gibi birşeydi asıl olaylar haftadan itibaren baslıcak
orjinal flash ve zoom dahil olduğunda bölüme sen ozaman gör bilim kurguyu:F

@mrt-06 o adam şapkalı flash diyordumya ilk orjinal flash bence wells yerine o barrıye yardım edicek bu sezon ayrıca o adamı doktor waho dediler yorumlarda 🙂🙂🙂

2.bölüm çok güzeldi dizi 2.bölümden hemen açıldı @mrt-06 @cookies @Titanium
çok heyecanlı bir bölümdü süprizlerle dolu :Z:Z:Z
şapkalı flash bu sezon doktor wells görevi görücek anlaşılan ayyy barrıy e yeni akıl hocası olucak yıldırım fırlatmayı öğetti flashın koşmak dısında böyle güçlere ihtiyacı vardı bence artık yıldırım atabilicek mesala @mrt-06 :F:F

ayyyy bu zoom kim acaba en hızlı flashmış siyah flash diyenler var 😱😱😱

ayrıca son sahnede v2 dünyada olan doktor wells karşımıza çıktı ama rada iyi bir adam sanırım :F:F:F

1. bölümdeki 3. sınıf kalitesizliği bu bölüm gerçekten düzeltmişler. Konuyu bu şekilde bağlamaları çok hoş ve ilgi çekici oldu. Son dönemin nolan ile başlayan o harika konu bakalım burada nasıl işleyecekler.

Sonda ki olan çılgınlığa hiç girmeyeceğim ama o delik mevzusunu nasıl halledicekleri merak konusu, Zoom'u postalamadan kapatmazlar heralde? Ve birde lütfen şu gazateci kızı diziden atın ve mümkünse bir daha da hiçbir dizide oynamasın. :/

2x2

Başları ve sonları güzel ortaları sıkıcı bir bölümdü. :D Ortalarında iki kez durdurdum. .ss

@Çiğdem- sana daha geçen demiştim hatırladın mı? Doktor Wells kesin bir yerlerden çıkacak demiştim haklı çıktım. :F

Cisco'nun özelliğide fena bence de adam haklı kötü şeyleri bilip ne yapacak. Sonu şok etti doktor neden yere düştü? 😱 Acaba Doktor Wells yine zamanda yolculuk mu yaptı. :F

@Titanium @cookies

8.5/10