'The Flash'ın 2. Sezon Tanıtımları Yayınlandı!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,762
Puanı
1,061
'The Flash'ın 2. Sezon Tanıtımları Yayınlandı!

The-Flash-150x150.png

Grant Gustin, Candice Patton, Rick Cosnett, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin gibi oyuncuların yer aldığı The CW'nin en çok izlenen dizisi "The Flash"ın yeni sezon fragmanları yayınlandı!

Hem Amerika'da hem de Dünya çapında geniş hayran kitlesine sahip olan The Flash, ikinci sezonunda da çok konuşulacağa benziyor. İşte The Flash'ın yayınlanan üç yeni sezon tanıtımı:

1

2

3

The Flash'ın merakla beklenen yeni sezonu üç hafta sonra Ekim ayında başlayacak.
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

ayy şapkalı flashta gelmiş bu sezon 1.sezondan daha iyi olucak flashı hemen unuttuğun için utanıcaksın kendinden @mrt-06 izlerken o harika bölümleri :A:A:A
Aaa ne unutması kız merakla bekliyorum yaz boyu CNBC'de izle izle gına geldi aynı bölümleri bazen CNBC'de bitince E2'de başlıyordu sürmenaj olacaktım valla. :F

The 100, Flash benim efsanelerim. :love1: The 100'ün de fragmanları çıksaydı iyiydi. :(

Aaa ne unutması kız merakla bekliyorum yaz boyu CNBC'de izle izle gına geldi aynı bölümleri bazen CNBC'de bitince E2'de başlıyordu sürmenaj olacaktım valla. :F

The 100, Flash benim efsanelerim. :love1: The 100'ün de fragmanları çıksaydı iyiydi. :(
the 100 ü daha bekleyeceksin gibi görünüyor ekimde başlayacaklar listesinden çıkmasaydı tanıtım gelirdi ama ocak ayına atılmış dizi harcayabilirler bile yani :A:A:A

the 100 ü daha bekleyeceksin gibi görünüyor ekimde başlayacaklar listesinden çıkmasaydı tanıtım gelirdi ama ocak ayına atılmış dizi harcayabilirler bile yani :A:A:A
Benim kaynaklarım dizide sorun yok diyor başlayacakmış Ocak gibi. :A The 100 çok güzel dizi kıymeti bilinmedi. :(

Supernatural'in de tanıtımı çıkmadı sanırım? :D

Benim kaynaklarım dizide sorun yok diyor başlayacakmış Ocak gibi. :A The 100 çok güzel dizi kıymeti bilinmedi. :(

Supernatural'in de tanıtımı çıkmadı sanırım? :D
3.sezon onayını aldı zaten cnm ben seni korkutmaya çalısıyorum :A:A:A

süpernatural çıkalı 1 hafta oluyor heveslenme boşuna hemde türkçe alt yazılı:A:A:A

Başlangıç tarihlerini sevdim, tam şu tarihte olsa ne güzel olur dediğim yerde başlıyor tüm dizilerim. :Z

3.sezon onayını aldı zaten cnm ben seni korkutmaya çalısıyorum :A:A:A

süpernatural çıkalı 1 hafta oluyor heveslenme boşuna hemde türkçe alt yazılı:A:A:A
Zamanında cahilken korkuyordum ama artık gavur siteleri buldum oradan bakıyorum her şeye. :A Hadi ya keşke iptal olsaydı da az sen üzülseydin. :F

Gerçi 10. sezonunda 0.9'lara kadar çıktı CW için altın madeni gibi bu dizi. :A

Zamanında cahilken korkuyordum ama artık gavur siteleri buldum oradan bakıyorum her şeye. :A Hadi ya keşke iptal olsaydı da az sen üzülseydin. :F

Gerçi 10. sezonunda 0.9'lara kadar çıktı CW için altın madeni gibi bu dizi. :A
ayoll 1 reyting kitlesi hiç değişmiyor bu dizinin sons ezonda 0.9 düştü aslında yeni gününden falan ama normalde her sezon 1 reyting kitlesi var hiç düşmüyor :F:F:F

sen devam etmediğine yan vlla dizide konu bitmiyor 11.sezona geldik şimdide karanlık konusunu işlicekler her sezon bir konu buluyorlar :F:F:F

ayoll 1 reyting kitlesi hiç değişmiyor bu dizinin sons ezonda 0.9 düştü aslında yeni gününden falan ama normalde her sezon 1 reyting kitlesi var hiç düşmüyor :F:F:F

sen devam etmediğine yan vlla dizide konu bitmiyor 11.sezona geldik şimdide karanlık konusunu işlicekler her sezon bir konu buluyorlar :F:F:F
1 üstüne çıktı bu sezon? (b) Ben hep devam etmek istiyorum ama kısmet olmuyor bir türlü. :F

Karanlık konu ne bu arada kız. :FAy adamlar bu dizide ölüp gidecek Jensen hala iyiyken yeni bir dizi yapsın umarım bu sezon son olur. 😱 Tek rakipleri sanırım Dr.Who bunların. :F

@Çiğdem- kız etiketleseydin ya benide haberim olsun aaa🙂🙂
Abla sen tüm bölümleri bitirmedin diye hatırlıyorum o yüzden etiketlemedim. :)

1 üstüne çıktı bu sezon? (b) Ben hep devam etmek istiyorum ama kısmet olmuyor bir türlü. :F

Karanlık konu ne bu arada kız. :FAy adamlar bu dizide ölüp gidecek Jensen hala iyiyken yeni bir dizi yapsın umarım bu sezon son olur. 😱 Tek rakipleri sanırım Dr.Who bunların. :F

Abla sen tüm bölümleri bitirmedin diye hatırlıyorum o yüzden etiketlemedim. :)
karanlık çok korkunc birşeymişşş bu sezon işlenicek dizide konusu tanrı ve baş melekler birlikte savasıp bu karanlığı zor yenmişler yanı tanrı ve baş meleklerin bile birlik olduğu çok zor yendikleri birşeymiş 10.sezo finalinde bu tekrar dünyaya geldi bakalım sam ve dean nasıl bas edicekler tanrı ve baş meleklerin bile zor yendiği bir şeyle :F

karanlık çok korkunc birşeymişşş bu sezon işlenicek dizide konusu tanrı ve baş melekler birlikte savasıp bu karanlığı zor yenmişler yanı tanrı ve baş meleklerin bile birlik olduğu çok zor yendikleri birşeymiş 10.sezo finalinde bu tekrar dünyaya geldi bakalım sam ve dean nasıl bas edicekler tanrı ve baş meleklerin bile zor yendiği bir şeyle :F
Sana bir sürprizim olacak SPN ile ilgili. :A