Sağol KardeşimNice senelere abi.
İlk dissini de bana atmışsın abi sanırım.
Benimle Söyleye laf atmışın,hatırladımİlk dissini de bana atmışsın abi sanırım.
Bu arada forumdaki birinci senen kutlu olsun.
Çok kötü ve saçma bir formattı, lafımın hala arkasındayım.Benimle Söyleye laf atmışın,hatırladım
Sağol İsotcum 🥰
İsotcummmm gece gece kaşınmaÇok kötü ve saçma bir formattı, lafımın hala arkasındayım.
Gün bitti beeeeeeeeHarika bir konu olmuş, eline sağlık @Angelica
@The_Erinch İyi ki foruma üye olmuş ve iyi ki kendisiyle tanışmışız.Umarım daha nice seneler beraber oluruz.
Hediyeleri gün içinde paylaşırım.
rica ederimTeşekkürler Doğan
Teşekkürler Deniz.@The_Erinch tebrik ederim başarıların daim olsun. 🙂
Bu aralar baya üşengeç oldum abi.
Tols... Forumda ki parmaklarım gibisin ...10 parmak etmez...@The_Erinch gerçekten sanki bir seneden çok daha fazla olmuş gibi... Nice huzurlu ve sağlıklı forum senelerine dilerim, birinci senen kutlu olsun. 🥳
Yolumun düştüğü bu yoldaki en değerli yoldaşlarımdan oldun Zeynepcim.Yakında 10 bin oluyorsun. Bari biraz frenlede tekrar hedlye getirmek için para biriktirelim @The_Erinch
1 sene ne çabuk geçti, çok çabuk kaynaştın herkesle ve yaptığın yorumlar, açtığın konular ve etkinlikler ile ayrı bir renk kattın. İyi ki yolun buralara düştü ve daha bizlerle nice nice zamanlara inşallah 🤗
Daha önce paylaşmış olabilirim ama bu güzel eseri tekrar paylaşmak istiyorum
En sevdiğim Bergen şarkısı
Ve küçüklüğümde dinleyip ezberimde kalan, tanıdığım birinin hüzünlü hikayesini barındıran güzel bir şarkıyı armağan etmek istiyorum (not: o kişi şuanki hayatında mutlu)
SPOİLER kısmı için 🥰 🥰 🥰 🥰 🥰 🥰 🥰 🥰 🥰 🥰 🥰 🥰 🥰Harika bir konu olmuş, eline sağlık @Angelica
@The_Erinch İyi ki foruma üye olmuş ve iyi ki kendisiyle tanışmışız.Umarım daha nice seneler beraber oluruz.
(Avatarında buna benzer bir şey vardı, çok iyi duruyordu. Keşke o kalsaydı abi.)
Favori yabancı dizilerinden
En sevdiğin yarışmanın jürileri
Enes yaaaaaaaaaaaaaaaaa....... harikasın dostum.Abi tebrik ederim, iyi ki üye olmuşsun ve aramıza katılmışsın. Sırdaşı etkinlikler ve anketler yapacağın, kıyıda köşede kalmış haberleri bizlere duyuracağın, bilge kişiliğin ile bizlere yol göstereceğin nice yıllara inşallah.@The_Erinch
Ekli dosyayı görüntüle 95596
Ekli dosyayı görüntüle 95597
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?