The Dark Knight Rises IMDb Puanı

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,343
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Yılın merakla beklenen filmlerinin başında gelen The Dark Knight Rises'in ilk IMDb puanı belli oldu. Batman üçlemesinin son halkası olan film IMDb'de 9.2 ortalamayla giriş yaptı ve ilk gününde IMDb TOP 25'ye 18. sıradan giriş yaptı. Biraz önce yapılan ikinci güncellemeyle 9.2 ortalama korundu ve film 12.sıraya yükseldi.

Kişisel yorumumu eklemek gerekirse yaklaşık 90bin kişide 9.2 ortalama puan müthiş bir oran fakat bu oranı koruması zor. Çünkü bu oyların büyük bir kısmını filmi henüz izlememiş, ortalama yükseltmek isteyen fanlar oluşturuyor. Gerçek izleyiciler izledikçe filmin puanı büyük ihtimal 8.8 - 8.7 civarına düşecektir. IMDb sırası muhtemelen daha da yükselir ve ilk 3'te bile görebiliriz 2-3 gün içinde fakat daha sonra dediğim gibi gerçek puanlarını bulmaya başladıkça muhtemelen 7-20 arası bir sıraya sabitlenecektir.

Filmin Türkiye'deki çıkış tarihi 27 Temmuz

abartılmış

türkiyede niye o kadar geç çıkıyor

Yüksek bir oran film izledikten sonra fikri değişen olabilir

ciksa da izlesek
bane falan da var muthis
alemto joker yok bu filmde diye biliyorum

Joker bir önceki filmde vardı bu filmde olmayacak. Zaten Heath Ledger öldü filmin yayınlandığı zamanlarda. The Dark Knight'in IMDb'de 8. sırada olmasında bu durumun da etkisi çok büyük bence. The Dark Knight'i ben de beğenmiştim çok ama IMDb'de 8.sırayı hakeden bir film de değil.

Filmleri sinemada izleyesim geldi bir an hep evde hep evde olmuyor

Yeni güncelleme geldi. Oy sayısı 104bini geçti ve hala ortalama 9.2

IMDb TOP 250'de ise 10. sıraya yükseldi.

Yeni güncelleme ile 119bin oya çıktı ve puanı 9.1'e düştü. Böylece The Dark Knight'in yaptığını yapıp geçici de olsa TOP 250'de 1.olma şansı neredeyse kalmadı. Şu an The Dark Knight'in hemen arkasından 9.sırada. Muhtemelen birkaç gün daha yükselip 6. falan olacak ama sonrasında inişe geçip 10-20 arası bir yerde sabitlenecek.

Son durum 228bin oy ile 8.9 ortalama.

Yavaş yavaş film kendini bulmaya başladı. Listede 14.sıraya düştü. 8.8 veya 8.7 tahminim tutacak gibi gözüküyor ama sıralama için artık ilk 15'te kalması çok zor. 15-25 arası olur büyük ihtimal.

281bin oy ile 8.8'e düştü ortalama. Sıralamada ise 21. sıraya kadar geriledi.

Gidişata bakılacak olursa internete düştükten sonra iyice düşer. 8.4-8.5 civarına kadar düşebilir. Bu da bir önceki filmin çok gerisinde kalması demek. Zaten bir önceki filmin puanı aşırı derecede abartıydı bence.

Allah Allah daha ilk defa senden duydum jokeri canlandıran Heath Ledgerin öldüğünü
üzüldüm

Hala gösterimdeyken izleyin sonra pişman olursunuz hele final sahnesi muhteşemdi hayatımda izlediğim en iyi son 30 dakikalardan biriydi