The Danish Girl'den İlk Fotoğraf Yayınlandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,382
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

The King's Speech, Les Misérables gibi Oscar ödüllü filmlerin yönetmeni Tom Hooper, uzun süredir yeni filminin hazırlıklarını sürdürüyor.

The Danish Girl adını taşıyan filmin konusu ise 1900'lerin başlarında cinsiyet değiştirmesiyle de tanınan bir Danimarkalı ressamın yaşadıklarına dayanıyor.

Filmin başrolünde ise bu yıl The Theory of Everything ile Oscar kazanan Eddie Redmayne yer alıyor. 2016'da çıkacağı söylenen filmin 2015 Oscar yarışına dahil olması da oldukça kuvvetli bir ihtimal olarak görülüyor. Eddie Redmayne'in bu rolle üst üste ikinci Oscar'ını kazanıp bugüne kadar sadece Spencer Tracy ve Tom Hanks'in ulaştığı başarıya ulaşıp ulaşamayacağı şimdiden merak konusu.

Tom Hooper çok sevdiğim yönetmenlerdendir ama galiba bu kez başarısız olmasını isteyeceğim. Çünkü Eddie Redmayne'e nedense pek bir gıcık olmaya başladım, iki yıl üst üste Oscar kazanmasını hiç istemem...

Ohaa bu rolle %100 kazanır yine Oscar'ı

2. Oscar olmasa bile adaylığın geleceği kesin gibi bence. Neyse, bekliyoruz bakalım.

O Eddie mi.😱 Ben şuan error verdim.

Ben Theory of Everything'de bayılmıştım. Çok başarılıydı. Hawking rolüne kat atacak bir rolle devam etmesine sevindim.
Eğer çok güçlü adaylar olamzsa şimdiden favorim.

danish girl tam desterelik olmuş

eddie y glince ben oscardan önce kşfettim adamı world without ennde de oyniyidi
sizin tatyana maslany de varidi glmediniz @destere @OzaN
@sokak sanati

Eddie Redmayne iyi filmler seçiyor kendisine.
Akademi'nin yakında gayleri de kucaklayacağını düşünüyorum ama hangi yıl olur bilinmez. Belki o sene 2016'dır.

Kucaklamak derken anlamadım zaten eşcinsel karakter oynayıp Oscar kazanan çok kişi var?
Siyahilere 12 YaS ile yapılan gibi bir şey düşünmüştüm. Film ödülüyle birlikte. Gerçi Akademi bu konuda çok katı da sayılmaz. Yani kucaklayacak bir durum yok denilebilir..

Siyahilere 12 YaS ile yapılan gibi bir şey düşünmüştüm. Film ödülüyle birlikte. Gerçi Akademi bu konuda çok katı da sayılmaz. Yani kucaklayacak bir durum yok denilebilir..
O kadar iyi eşcinsel filmi çıkması zor ya. Zamanında Brokeback Mountain bile alamamışsa bundan sonra bilemiyorum.
(Gerçi o film bence vasattı da çoğunluğa göre efsane ne hikmetse
)

konuyu okumadan önce fotoğraftaki kişiyi gerçekten kadın sanıyordum ben hahah hatta kim bu tipsiz cadoloz diye yorum yapıcaktım sonra konuyu okuyunca erkek olduğunu anladım
hahahahha

konuyu okumadan önce fotoğraftaki kişiyi gerçekten kadın sanıyordum ben hahah hatta kim bu tipsiz cadoloz diye yorum yapıcaktım sonra konuyu okuyunca erkek olduğunu anladım
hahahahha

Adam çok efsane değişimler yaşıyor. Ben gördükçe şaşırıyorum. Alttaki 3 kişi aynı.
Ama en abartılısı bu konuda olan cidden.

.

hahahahha
Erkek olmasına rağmen senden güzel olduğunu görünce kıskançlığına hakim olamadın demek.

Adam çok efsane değişimler yaşıyor. Ben gördükçe şaşırıyorum. Alttaki 3 kişi aynı.
Ama en abartılısı bu konuda olan cidden.

.
ben bukadar gerçekçi kadın kılığına giren birisini ilk defa görüyorum ayy daha önce izlediğim dizi film hepsinde erkeğin kadın kılığında olduğu açık ortadaydı çünkü yüz tipinden belliydi ama bu konudakı foto gerçek bir kadın gibi olmuş yüz hatları çok oturmuş oyüzden hatta brz dikkatli bakınca bakımlı olgun bir kadın imajı var

Bende konuyu okumadan görünce farkedememiştim.
Kesina lıyor bu yıl ödülü bu adam o zaman.

O kadar iyi eşcinsel filmi çıkması zor ya. Zamanında Brokeback Mountain bile alamamışsa bundan sonra bilemiyorum.
(Gerçi o film bence vasattı da çoğunluğa göre efsane ne hikmetse
)
Bence de iyi filmdi o ben bayağı sevmiştim diye hatırlıyorum.

Bence de iyi filmdi o ben bayağı sevmiştim diye hatırlıyorum.
Bırak ya en balon filmlerden biri. (Oyunculuklar hariç.
)

Bu arada ben de tam bu konuyu arıyordum. The Danish Girl'ün 2015'te olacağı kesinleşmiş. Bu yıl sevdiğim pek çok aktör arasından Eddie Redmayne üst üste ikinci Oscar'ını alırsa kahrımdan yaşayamam.
O değil ödülü alamasa bile 5 aday sayısını 4 olarak düşünmek lazım, biri garanti çünkü.

Film kötü çıkarsa, adaylık vermezler muhtemelen ama kötü çıkma ihtimali az bence.
Bu yıl ki yarış çok iyi duruyor.

Bence içlerinde yaşadıkları ve sakladıkları duyguların ortaya çıkışları, bunun yansıtılışı gayet iyi gösterilmişti. Dağ manzaraları falan da güzeldi hem.
O yılki Crash'tan daha iyi bir filmdi bana göre.

Film iyi çıkar ya Tom Hooper kötü film çıkarmaz. Keşke sevmediğim bir yönetmenin olsaydı şu film de rahatça nefret etseydim ama Tom Hooper en az 5-6 Oscar adaylığı alacak bir iş çıkarır.
(Makyaj, prodüksiyon tasarımı adaylıkları cepte şimdiden)

Yarış baya sıkı olacak ya. En azından bu seneye göre daha iyi olacağı kesin.
Bir de Hail, Caesar'ın 2015'e geleceği kesinleşirse her şey iyice karışacak o zaman.

Crash ile karşılaştırmam bile ama neyse.

Suan "The Theory of Everything"in büyüsü bozuldu.