The CW'dan 10 Diziye Yeni Sezon Onayı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,570
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

The CW'dan 10 Diziye Yeni Sezon Onayı!

Gençlere yönelik yayın yapan The CW'dan onay yağmuru!

Kanal, bu sezon yayına başlayan iki yeni dizisi Black Lightning ve Dynasty'ye 2. sezon; Riverdale'a 3. sezon; DC's Legends of Tomorrow, Supergirl ve Crazy Ex-Girlfriend'e 4. sezon; The Flash ve Jane the Virgin'e 5. sezon; Arrow'a 7. sezon; Supernatural'a ise 14. sezon onaylarını verdi.

Kanalın diğer yenileri olan Valor ve Life Sentence için henüz resmi bir karar çıkmamasına rağmen iki dizinin de iptal edilme ihtimali yüksek görünüyor. The Originals 18 Nisan'da başlayacak olan 5. sezonuyla ekranlara veda etmeye hazırlanırken Crazy Ex-Girlfriend'in yeni sezonunun aynı zamanda dizinin son sezonu olacağı açıklandı.
Orijinal formatta oku

Sevindim ya birde ben izleyebilseydim dizilerimi

Aşırı boş bir kanal. Hangi akılla bunlara onay veriyorlar ya? Acaba izlemiyorlar mı? Yoksa bu acıya daha fazla izin vermezler.

Aralarından sadece The Flash'ı izledim sonra hatamdan döndüm ama.

Son yapılan yeni dizilerini beğenmiyorum bu konuda yazılan yeni dizileri mesala şans bile vermedim

Köklü dizileri bitince kanal için tehrike çanları çalabilir
Ben bi kaçtanesine bakarım diyordum ama hiç içimden gelmiyor izlemek:/ En son CW'da heycanlandiğim dizi Flashtı
Yaz boyunca en çok izlenen fragman bile olmuştu

Ben bi kaçtanesine bakarım diyordum ama hiç içimden gelmiyor izlemek:/ En son CW'da heycanlandiğim dizi Flashtı
Yaz boyunca en çok izlenen fragman bile olmuştu
Flash Arrow Supernatural Originals tomorrow supergil the 100 bakıyorum kayda değer fantastik dizileride bunlar

Ama Supernatural ve birazda Flash diyebiliriz bunlar dısındakıler sıkıyor