The CW Kanalının Sezon Ortası Final Tarihi Açıklandı.

YıldırıM

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,852
Puanı
711
Daha çok genç kitleye sahip olan The Vampire Diaries,The Originals,The Flash ve Arrow gibi iddialı dizileri olan CW kanalının sezon ortası final tarihi belli oldu.

Toplamda 8 dizisi bulunan CW kanalı Aralık ayında sezon arası finaline girecek ve Ocak Ayında ise sezona kaldığı yerden devam edecek.

The Vampire Diaries 11 Aralık Perşembe gününden sonra ara verecek ve ocak ayında ise kaldığı yerden devam edecek...

@Çiğdem- @OzaN @Forumdash @cookies @BesaleT @KayıpSehir @destere @Harunnn60 @aserat54

aaaa sen yıldırım cw iddalı dizilerinde süpernaturalı nasıl yazmassın cw kanalı demek süpernatural demektir

Konuda ki resim kaç senelik acaba.

Dizilerimin çoğunluğu Cw'de depo dizileri bitirmeye çalışırım o aralar sıkıntı değil.

aslında oralarda da çok totoş dizi var 3G dolu 😱lanlardan
benim izlediklerim hepsi birbirinden kıymetli diziler

outlander ın kanalı hangisiydi onu unuttum? sırf outlander yüzünden kanala abandone olabilirim

Kanal aralikla ocak arasinda ne yapacak o zaman @Çiğdem- @*YıldırıM* ellerindeki dizilerin hepsi bitmis olcak 😱
cnm sadece cw kanalı değil tüm yabancı diziler ara vericekler şimdi örneğin 20.bölümde sezon finalı olucak diyelim 10.bölümde önce sezon arası olarak bir ara veriyorlar yanı sezon finali olmadanda mini bir sezon finali arası veriyor yabancı diziler 🙂🙂🙂

Ara güzel oldu dizileri kaçırıyordum, izleyemiyordum yetişme fırsatı doğdu bana.