The CW İptal/Onay Haberleri (1)

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060
awww.fangirlish.com_wp_content_uploads_2013_05_cw_tv_logo2.jpg

ABD'de yayın yapan The CW kanalı bu sezon ekrana getirdiği en yeni dizilerine full sezon onayı verdi.
The Tomorrow Peoplw Reign ve kanalın bu sezon en bomba dizisi, The Vampire Diaries dizisinin spin-off'un olan The Originals dizileri +9 bölüm sipraişi verilerek her bölümü 22'şer bölüm olmak üzere full sezon onayı aldılar.

The CW'nin başkanı Mark Pedowitz şöyle dedi;
"Bir kaç sezondur, prime-tme yayın akışımızı daha güçlü yapılandırıyoruz.Reytinglerimiz her yıl artmakta ve digital yayıncılıkta izlenme oranlarımız katlanarak arttıyor."

The CW'nundiğer dizileri olan Supernatural(9.sezon) The Vampire Diaries(5.sezon) Arrow(2.sezon) yeni sezon durumları hala belirsizliğini korurken, aldiği reytingleri göz önlerinde bulundurdugumuz takdirde bu diziler için hiçte olumsuz olacaği yönde değil.

Kanalın diğer dizileri Carrie Diaries(2.sezon) Beauty& Beast (2.seozn) Hart of Dixie(3.sezon) dizileriyse aldiği reytinglerle kanal içerisinde tam bir muamma.Kanalın bir başka dizisi olan Nikata ise 4.seoznuyla 6.bölüm olarak final yaparak hayranlarına veda edecek.

carrie bitmesin :T lariassa&samantha ikilisi çok iyi gidiyiler

reign çok değişik çıktı tarihi dizi beklerken dizi fantastik dizi olma yolunda zaten cw de başka türlüsü mümkün mü :F
supernatural son 2 yılda çok düştü sanırsam ilk defa bu sene kanalın en çok izleneni olma unvanını kaptırdı :)

bu kanal daha çok ergenlere hitsp eden diziler yapıyor... yine biraz arrow izleneblir, gerisi fos...

Supernatural Arrow TVD ve The Originals bitmesin gerisi umrum olmaz:X Ah birde Nikita'nın tüm sezonu son sezon 4 bölümkü gibi olsaydı onada bitmesin derdim:( İnş final bölümüyle reytingi artarda CW karardan vazgeçer:oley:

Supernatural hiç bitmeyecek mi acaba? Finalden falan hiç bahsedilmiyor. :):)
supernatural son 2 yılda çok düştü sanırsam ilk defa bu sene kanalın en çok izleneni olma unvanını kaptırdı :)

Supernatural bitmesin:( Bitemez:( Smallville one three hill gibi saçma sapan diziler 10 sezon sürmüşken Supernatural gibi efsane dizi bitmesin be:T @OzaN bi başlayamadın :bağır:

@xemrexxx son 2 sezondur düşmedi dizi sadece 6. ve 7. sezonda hem reyting hemde senaryo olarak biraz bocaladı ama geçen sene 8.sezon ile toparlandı bu senede nazar değmesin 2.5 milyona yakın izleyiciyle rahat kanalın en çok izlenen 3 yada 4. dizisi filan:X

Supernatural Arrow TVD ve The Originals bitmesin gerisi umrum olmaz:X Ah birde Nikita'nın tüm sezonu son sezon 4 bölümkü gibi olsaydı onada bitmesin derdim:( İnş final bölümüyle reytingi artarda CW karardan vazgeçer:oley:

Supernatural bitmesin:( Bitemez:( Smallville one three hill gibi saçma sapan diziler 10 sezon sürmüşken Supernatural gibi efsane dizi bitmesin be:T @OzaN bi başlayamadın :bağır:

@xemrexxx son 2 sezondur düşmedi dizi sadece 6. ve 7. sezonda hem reyting hemde senaryo olarak biraz bocaladı ama geçen sene 8.sezon ile toparlandı bu senede nazar değmesin 2.5 milyona yakın izleyiciyle rahat kanalın en çok izlenen 3 yada 4. dizisi filan:X
hala 2. işte :F tvd-spn-arrow sırasıyla yeni dizlerde iş yok :F

originals risksiz işti tvd izleyen izleyecekti zaten :X tvd 1.1 originals 0.9 reyting almış reytingten de belli :F
O reyting işinden anlamıyorum ben milyonlu olanlara bakıyorum:X NCSİ mesela 15+ milyon izleniyor ama aldiği reyting kaç? 3'ü zor geçiyor. The Blacklist 3 reyting alıyor ama izleyicisi 10 milyon. TBBT 4-5 reyting alıyor ama izleyicisi 15+ milyon. Benim için milyon sayısı önemli o yuzden:X

O reyting işinden anlamıyorum ben milyonlu olanlara bakıyorum:X NCSİ mesela 15+ milyon izleniyor ama aldiği reyting kaç? 3'ü zor geçiyor. The Blacklist 3 reyting alıyor ama izleyicisi 10 milyon. TBBT 4-5 reyting alıyor ama izleyicisi 15+ milyon. Benim için milyon sayısı önemli o yuzden:X
duyan da cw de 5+ milyon izlenen dizi var sanıcak :F

bahane bunlar lo :F glee sana göre ergenik bir dizi ama 26 milyonu görmüş :F 3.sezon ort. 11 4.sezon 8.5 :F pll bile kablolu kanalda o oranları aliyi :F

😱 Bu rakamı delil isterim:F Facebook sayflarından bahsetmiyoruz:F
Hem sen demiyorsun The CW ergen kanalı diye? Senin gibi böyle kafa çok (hakaret değil ha:X) The CW ergen kanalı diyip izlemiyorlar. Pll izleniyor çünkü "Family" kanalı. Kadınlara ve gençelere hitap ediyor. Böyle insanlarda kanallar imaj çiziyor kendilerince. Glee izleniyor çünkü 4 büyük kanallardan birinde yayınlanıyor.

😱 Bu rakamı delil isterim:F Facebook sayflarından bahsetmiyoruz:F
Hem sen demiyorsun The CW ergen kanalı diye? Senin gibi böyle kafa çok (hakaret değil ha:X) The CW ergen kanalı diyip izlemiyorlar. Pll izleniyor çünkü "Family" kanalı. Kadınlara ve gençelere hitap ediyor. Böyle insanlarda kanallar imaj çiziyor kendilerince. Glee izleniyor çünkü 4 büyük kanallardan birinde yayınlanıyor.
abc family dizilerine baktın mı hiç :F hepsi ergenik bence cw nin en büüyk rakibi bu konuda :F

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Glee_episodes#Season_2_.282010.E2.80.9311.29

2x11 in reytingine bak :F

abc family dizilerine baktın mı hiç :F hepsi ergenik bence cw nin en büüyk rakibi bu konuda :F

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Glee_episodes#Season_2_.282010.E2.80.9311.29

2x11 in reytingine bak :F

O gece 111milyonluk Super Bowl varmiş:X Matematiğim el vermedi glee başlayınca %kaç düşmüş :F http://insidetv.ew.com/2011/02/07/super-bowl-ratings/

Abc zaten "family" ile öne cıkıyor. Geçen Pll hakkında reytng haberi açtiğimda 18-34 kadınlar arasında kaç izleniyor yazmiş olmam lazım(b)

supernatural daki kardeşler karta kaçtı yakında torunları olur adamlar şanslı bir diziyle işi götürüyorlar.:)

O gece 111milyonluk Super Bowl varmiş:X Matematiğim el vermedi glee başlayınca %kaç düşmüş :F http://insidetv.ew.com/2011/02/07/super-bowl-ratings/

Abc zaten "family" ile öne cıkıyor. Geçen Pll hakkında reytng haberi açtiğimda 18-34 kadınlar arasında kaç izleniyor yazmiş olmam lazım(b)
biliyorum ne olduğunu o gün ama sonuçta 26 milyonu görmüş :X o ekstrem olsa da sezon ortalaması 11 milyon olabilmiş mi olmuş pll kablolu olmasına rağmen 3 milyon ortalama ile gidiyor abc ye geçse sırıtmaz :X