The Blacklist 3.Sezon Tanıtım Fragmanı!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
bunu sadece @Forumdash izliyordu @Harunnn60 ... sanırım @sürgünüm de izliyormuydu izlemiyormuydu tam hatırlamıyorum? ama konuya tek bir yorum gelmediğine göre bir tek @Forumdash izliyordu diyebiliriz
ben ilk bölümde terketmiştim öyle hatırlıyorum fazla karamsar gibiydi dizi aklımda öyle kalmış

2 bölüm izlemiştim ben de. İzlemediğim dizi hakkında ne yorum yapacağım?

Yokuluğunda en büyük kankam @xemrexxx oldu. Ne demişler denize düşen yılana sarılır.
onun izlediği dizilerin çoğu farklı @xemrexxx ile üç tane falan ortak dizimiz var sanırım o da hep @Çiğdem- gibi çöp diziler izliyor
)) geçen sene bir müzikal mı izliyordu neydi habire şarkı söyleyen oğlanları paylaşıyordu
)

evet glu glu vak vak dı
empire olamazdı çünkü empire ı bende izliyorum empire kalitesiyle glu gluyu döver ezer geçer ikisini karşılaştırmak bile hata
)
bir glu glu vak vak etmesi zor cookie olsa da bir santana bir brittany bir quinn yok dizide

empire değil glee olması lazım erkekler birbiriyle çıkıyor romantik akşam yemeği yiyorlar falan hahaha
erkekler diyorsunda gluda tam bir erkek tipide yoktu genelde yumoşlar ve kızlar vardı
)

bir glu glu vak vak etmesi zor cookie olsa da bir santana bir brittany bir quinn yok dizide
konu varmıydı konu ? empire da konu var müzikde işin rengi oluyor senin glu glu da konu yok habire kıvırıp şarkı söylüyorlard işte
)

kıvırırken verilen frikikler önemli olan

kıvırırken verilen frikikler önemli olan
o konuda haklısın senin paylaştığın videoların çoğunu izlediğim için kızların dansederken arada bir açığa çıkan sahnelerden haberim var? harikaydı
yalnız işte o manzarayı güzel bir senaryoya sindirip öyle verselerdi bende izlerdim kuru kuruya frikik gitmiyor

hatçenin bir yeri gözükecek diye diloş hanımı izlemiş adamsın halka senaryo diyon .ss

hatçenin bir yeri gözükecek diye diloş hanımı izlemiş adamsın halka senaryo diyon .ss
orda bile hatçeyle kesişirken konu olarak azerle cenap ın diyaloğlarını izliyordum tek başına hatçe kurtarsa şimdi bir dizisi var onuda izlerdim demekki tek başına hatçenin tümsekleri kurtarmıyor diziyi
)