The Big Bang Theory Yeni Sezonda Yeni Gününde!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,354
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
CBS ekranlarında Perşembe geceleri yayınlanan ve Amerika'nın en yüksek reytingli dizisi olan The Big Bang Theory gelecek sezon farklı bir günde yayınlanacak.

CBS'in çok izlenen spor etkinliği NFL maçlarının yayınlandığı "Thursday Night Football" yayın haklarını almasıyla birlikte kanalın Perşembe için The Big Bang Theory'e ihtiyacı kalmadı. Sonbahar döneminde 8 bölümü yayınlanacak olan Thursday Night Football'ın CBS'e gün birinciliği getirmesi bekleniyor.

CBS'ten gelen açıklamaya göre The Big Bang Theory gelecek sezon farklı bir güne taşınacak. En yüksek ihtimal ise kanalın komedi kuşağının bulunduğu bir diğer gün olan Pazartesi.

Bu gelişmenin CBS'in diğer komedilerini nasıl etkileyeceği merak konusu. CBS'te Perşembe akşamları The Big Bang Theory sonrasında The Millers, The Crazy Ones ve Two and a Half Men yayınlanıyor ve bu diziler de The Big Bang Theory etkisiyle hatrı sayılır reytingler alıyordu. Bu yıl Pazartesi'nin ilk dizi kuşağını How I Met Your Mother'a ayıran CBS dizinin bitiminden sonra ilk kuşağı 2 Broke Girls'e ayıracak. Mom, Mike & Molly CBS'in yayınladığı diğer komedi dizileri arasında...

Yalnız reytingi düşük olan diziler gün değiştirmez. Bu da en büyük örneklerden birisi.

Geçen sene Yalan Dünya da değiştirince herkes reytingi yükseltmek için demişti ki Allahtan "Cumanın 1.si artık Pazartesi" diye reklam yapmıştı.

TBBT de Perşembenin 1. si desin aksi halde yine aynı şeyler düşünülür.

Sabah görmüştüm haberi, bence de pazartesi olabilir. HIMYM bitti zaten.

Sabah görmüştüm haberi, bence de pazartesi olabilir. HIMYM bitti zaten.
The Voice & TBBT yarışı çok enteresan olabilir.

Salı zaten NCIS falan var. Bir de Çarşamba kalıyor geriye ama orada ABC komedilerine bulaşmaz herhalde. Yani umarım bulaşmaz.
Gerçi Perşembe günleri de NBC komedilerini eziyordu kötü oluyordu.

Ne yapacaklarını cidden merak ediyorum. 8 haftadan sonra yokmuş herhalde başka NFL maçları. Muhtemelen o bittikten sonra Perşembe'yi yeniden komedi kuşağına dönüştürürler.

Sezonun ilk başında TBBT, 2 Broke Girls ve The Millers'ın yeri kesin gibi. Bir de How I Met Your Dad'i eklerlerse Pazartesi kuşağı bu dörtlüden oluşabilir.

Mike & Molly, The Crazy Ones ve Mom 13 bölümle dönebilirler. (Bir de yeni dizileri vardır araya) Two and a Half Men de bir zahmet bitsin artık.

Two and half men bitebilir. Ashton bi yerlerden çıkıp çıkıp roportaj mı veryormuş ne habire haberleri görüyorum ama okumuyorum pek bi bilgim yok
Ben olsam TBBT gibi kitlesi reytingi güçlü bi diziyi cumaya koyardım
Cuma onlarda ölü topraği serpilmiş gibi ama bu seneki reytingleri gibi aldiğini düşünürsek ohooo diyorum reklam yönunden
TCO bence de 13 bölüm olsun şu an alt yazılar geliyor hala izleyemedim😕 2BG TBBT ardından yayınlansa heralde populer olur 😕 Niyeyse bir tek ben seviyorum heralde o diziyi

Millers ve M&M 'yi hiç izlemedim.

Big bang zaten başlarda pazartesiydi galiba?

Günü hiç farketmez bu diziyi nereye koysan yine rekor reytingler alacaktır.

Cbs'in perşembe günü komedileri zaten yüksek reyting almıyor(big bang dışında) kaldırılırlar...

haberi bir kaç gun once gordum, pazartesi THE voice var nbcde, NBC yine kaçirir mi?
ornek csi dan kaçirdi.

TBBT nereye gitse alır eline birinciliği
Ama umarım oranları düşmez.

haberi bir kaç gun once gordum, pazartesi THE voice var nbcde, NBC yine kaçirir mi?
ornek csi dan kaçirdi.
Sanmam TBBT yarım saat sürüyor. Diğer komedilerin TBBT kadar yüksek alması zor. Üstelik taşıyabileceği başka iyi bir gün yok.

Cuma bu reytingleri alamaz. Diziyi ateşe atmak olur.

2 Broke Girls'ü çok seven bir kitle var aslında. Reytingleri de ortalamanın üstünde.
Bence TBBT sonrasında yeni dizi yayınlama ihtimalleri daha yüksek. Tutmasını sağlamak için.