2016 The Angry Birds Movie / Angry Birds Film - Film Yorumları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,626
Reaksiyon puanı
62,951
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
The_Angry_Birds_Movie_poster_usa-231x300.jpg


The Angry Birds Movie / Angry Birds Film (2016)

Türü: Animasyon, Macera, Komedi
Yönetmenler: Clay Kaytis & Fergal Reilly
Senaryo: Jon Vitti

Seslendirenler:
Jason Sudeikis
Josh Gad
Danny McBride
Maya Rudolph
Bill Hader


IMDb Sayfası

Filmin Konusu:

Uçma yetileri olmayan kuşların barış içinde yaşadıkları cennet vari bir adada öfke problemini bir türlü yenemeyen Red, arkadaşları bomba ve Chuck diğer kuşlar tarafından dışlanmıştır. Bir gün gemi dolusu domuzlar çıkagelir. Adada yaşayan diğer kuşlara dostça davranan domuzlar kısa sürede ada halkının güvenini kazanır. Red, ada halkını domuzlar konusunda defalarca uyarır ve güvenmemelerini ister. Domuzlar bir gece adadaki tüm yumurtaları çalar ve kaçarlar. Yumurtaları çalınan kuşlar ne yapacaklarını bilemezler. Çaresiz kalan kuşlar uyarılarına kulak asmadıkları öfkeli kuş Red'den yardım talep ederler. Red'in bu duruma yaklaşımı halkın beklemediği bir yönde olur: içindeki öfkeyi serbest bırakarak.

Fragman:
 
Son düzenleme:

MEnes

Moderatör
Katılım
18 Ekim 2015
Mesajlar
17,270
Reaksiyon puanı
19,072
Puanı
860
Konum
İstanbul
Fena değildi tadımlık, güldürmelik bir iş olmuş. Oyun filmleri bu aralar popüler zaten. Burada da animasyon olarak iyi iş çıkarılımış. Komedi yönü ağırlıklı içerisinde bazı göndermeler de barındıran iyi güldüren bir animasyondu. Hikaye olarak mesaj verme derdi yoktu yani. Eğlenceli dakikalar geçirip sonrasında yüzüne pek bakmayacağımız bir iş olmuş. :)

Karakterlerden ana 3'lü Red, Bomb ve Chuck güzel olmuş. Aralarındaki muhabbetler komikti. Yan karakterlerden de komikleri vardı. Kısaca gülüp, eğlenip yolumuza baktık işte. Güzel göndermeler de vardı. Quicksilver, Redrum ve hatırlayamadığım bir kaç ince gönderme daha vardı. :)

6.5/10