The Americans 4.Sezonundan İlk Fragman Yayınlandı!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
Ben de başlıyorum çok yakında diziye.
zamanında başla başla demiştim gidip pinki pinki bilindersları seyretmiştin
geç kaldın izlemekten şimdi tek başına yorum yap bakalım nasıl bir zevki çıkıyormuş ?

keri ve matthew dizi için yeterli fazla bile başka oyuncuya gerekte yoktu harika oynuyorlar muhteşemler ikisinin de oyunculuğuna hayranım ..

İyi gibi dizi ama işte sizin tarzınıza göre dizi.

@turkuazz bu diziyi izliyormuydun izlemiyorsan mutlaka bir göz at harikadır ..

bizim tarzımızın nesi var
hem hareketli hem heyecan dolu hemde aile dizisi
yok izlemedim..ama ismini biliyordum.

Ben de başlıyorum çok yakında diziye.
iyi bir diziye benziyor bu dizi.

@turkuazz bu diziyi izliyormuydun izlemiyorsan mutlaka bir göz at harikadır ..

bizim tarzımızın nesi var
hem hareketli hem heyecan dolu hemde aile dizisi
bu dizi iyi bir diziye benziyor..aslında bu aralar yoğun olmasam bu diziye başlardım..

yok izlemedim..ama ismini biliyordum.

iyi bir diziye benziyor bu dizi.

bu dizi iyi bir diziye benziyor..aslında bu aralar yoğun olmasam bu diziye başlardım..

ben başlarken diziyi sevebileceğimi tahmin etmiyordum konu normalde bana soğuk geliyordu, ama başrol oyuncuları ve hikayenin veriliş tarzı muhteşem bir daha kendimi koparamadım diziden ..

ben başlarken diziyi sevebileceğimi tahmin etmiyordum konu normalde bana soğuk geliyordu, ama başrol oyuncuları ve hikayenin veriliş tarzı muhteşem bir daha kendimi koparamadım diziden ..
dizinin yeni sezon fragmanı yayınlanmış..sanırım yeni sezonu daha yeni başlıyor..

dizinin yeni sezon fragmanı yayınlanmış..sanırım yeni sezonu daha yeni başlıyor..
evet 4. sezonu başlayacak yakında .. bende 3 sezonun ortalarındayım.. yeni sezon başlayana kadar üçüncü sezondan kalan bölümleri bitirmem lazım bir an önce

bunu neden dram adaylarına almadıkki ?

@sürgünüm keri ile mathew en iyi kadın ve erkek oyuncularda görmek istiyoruz
ayrıca bunların kızıda +18 yaş altı yıldızlardan olur
Benim aklıma geldi ama senden başka izleyen yok. 20 tane drama adayı var onların içerisinde ilk 3-5'e kalamaz diye düşündüm.

Benim aklıma geldi ama senden başka izleyen yok. 20 tane drama adayı var onların içerisinde ilk 3-5'e kalamaz diye düşündüm.

nasıl benden başka izleyenie var ? eski ismiyle kaan vardı şimdi ismi ne olmuş tam hatırlamıyorum o da izliyordu
sanki @mrt-06 de izliyordu bu diziyi listelerde mutlaka olması lazım