CW The 100 - 4. Sezon Yorumları

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,994
Puanı
1,061
The CW'nin sevilen ve Dünya çapında ilgiyle takip edilen bilim kurgu dizisi The 100 dördüncü sezonuyla kaldığı yerden devam ediyor.

Amerika'da Çarşamba, Türkiye'de Perşembe günleri yayınlanan The 100'ün 4. sezonu toplam 16 bölümden oluşacak. Dizinin yeni sezon ilk bölümü 1 Şubat'ta yayınlandı.

süperdi enfestoydu manifestoydu bakalım 6 ayda dünyayı nasıl kurtarıcaz:

4x1

Güzel bir açılış yaptık, yine tempo hiç düşmedi. Bu dizinin bu yanını çok seviyorum her sahnede bir olay oluyor. Sonunda 13. kabile olabildiler ama bundan sonrası önemli, bakalım nasıl bir çözüm yolu bulacaklar. Son sahneye bakılırsa gelen şey hiç de basit bir felaket değil. Birde son sahnede fısıltılar vardı, yine ruhani bir şeyler de var mı yoksa sadece radyasyon mu.

Oktavia resmen şov yaptı bu bölüm, adamları öldürdüğü sahne muazzamdı, üç adamı yere serdi resmen. Şu ergen Jasper'dan da bıktım artık keşke bu bölüm kurtulsaydık.

Puanım; 9/10

Güzel gibiydi, biraz sıkıcı ilerledi. Daha iyisi olabilirdi, aslında olmazdı, çünkü olacak pek bir olay yoktu normal şeyler oldu çok üst düzey bir şey beklemek lazım neticede.

puanım; 7,5'tan 8

yeni sezonun ilk bölümünü izledim..
yeni sezonun ilk bölümü fena olmamış ama aslında daha iyi bir başlangıç olabilirdi..octavia bu bölümde çok iyiydi,clarke yine başı beladaydı bir türlü başı beladan kurtulmadı onunda
önceki sezonda ışık şehri Alienin yaptıkları,bu sezonda bakalım nasıl durumlar olacak
ilk bölüme oranla fena olmamış,öbür bölümlerde bol aksiyonlu çok daha iyi bölümler olacağını umuyoruz
@Çiğdem- @mrt-06 @xemrexxx @Mr.At @GunesinOglu @Harunnn60 izleyen tüm arkadaşlar

Hhahah aa evet sırf bu dizi için ayrıldı blac sailsten yanı cw e katılmak için ayoll okadar marka kanal

Hhahah aa evet sırf bu dizi için ayrıldı blac sailsten yanı cw e katılmak için ayoll okadar marka kanal
bence işsiz kalmış o yüzden cw nin pis dizilerine girmiş yani black sails den kendi isteğiyle ayrılmadı senaryo gereği şutladılar senin parlağı

bence işsiz kalmış o yüzden cw nin pis dizilerine girmiş yani black sails den kendi isteğiyle ayrılmadı senaryo gereği şutladılar senin parlağı
4x7 yi izledniz mi octaviacığım sonunda şeyini gösterdi yani yeteneğini
@Doğu ve @MEnes de izlemeli bence
ilian da dıştan normal birine benziyordu soyununca çiğdemle @vadikızı nın yuvarlaklar aman parlaklara benzemiş
@cookies @turkuazz

süperdi enfestoydu manifestoydu bakalım 6 ayda dünyayı nasıl kurtarıcaz:

1.Bölümü sonunda izledim
ocaktan sonra başlar 5.sezon oyüzden bu sezonu bitiririm hemen

aslında çokta iyi başlamışlar izleseymişim keşke
bellamıy şov vardı uyuz sarı çiyanı yine kurtardı
blac sailsten gelen kral diziye bir hava katıyor zaten sevdiğim bir oyuncu

son sahnede bir kadını çölde sıcak hava toz haline getirip yok etti
bellamy ve sarı çiyan yola çıktılar bakalım ne olucak

4 bölümü bakmıstım kalan bölümleri bakayım da 5.sezonu kacirmayalım

yarım bırakmadığın dizi varmı ayoll

birlikte bitirelim 5.sezon gelene akdar
Aslında dizilerin sezonunu yarım bırakmıyordum ama bu defa hepsi yarım kaldı
teen wolf zaten 5 bölüm kaldı ayrıca dizi final yaptı onu biraz daha ertelerim ama orginals,Thé 100 tamamlamaliyim aslında Thé 100 tamamlıyordum ama forumda takip eden olmayınca bende yaza erteledim yazında bakmadım

the originals ve The Shannara Chronicles de var unutma

benim izleyemedim tek dizi buydu nedense the 100 e bakamadım ama bölüm hoşuma gitti 1 haftaya bitiririm