Royal Highness

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
4 Mart 2023
Mesajlar
680
Reaksiyon puanı
549
Puanı
104


Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminde ilk yönetim kurulu toplantısı bugün gerçekleştirildi.

⚽️ TFF Genel Sekreteri görevine Abdullah Ayaz getirildi.

⚽️ TFF yönetim kurulu toplantısının sona ermesinin ardından tüm kurullar istifalarını sundu. Yeni dönem Kurulları'nın belirlenmesi için yoğun bir çalışma başlatıldı. (Bilindiği üzere TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, seçimi kazanmasının ardından tüm kurulları istifaya davet ederek “Buradan federasyonun kurullarına çağrı yapıyorum. Biz oradaysak ona göre hareket edecekler ama etik olanı seçilen başkan ve yönetimin önünü açmak. Buradan kamuoyu adına talebim yarından tezi yok istifalarını makama sunsunlar” ifadelerini kullanmıştı.)

⚽️ Yabancı kuralı sayısı 14'e çıkartıldı. (Süper Lig takımları yeni sezonda ilk 11'de 11 yabancı oynatabilecek.)

⚽️ TFF A Milli Takım Sorumlusu görevine Ceyhun Kazancı getirildi. (Hamit Altıntop bu görevden alındı)

⚽️ A Milli Takım teknik direktörlüğü konusunda bir değişikliğin gündeme gelmediği ve Vincenzo Montella ile yola devam edileceği ifade edildi.

Kaynak: ajansspor
 
Son düzenleme:
Reactions: RüzgarGülü
Yabancı sınırının 14'e çıkarılması olumlu. Ryan Kent kalır gibi sanki.
Zajc - Krunic - Joao Pedro’dan çıkar
Bir 6 numara ile Fred yedekleyecek bir oyuncu alabilirsek(fırsat transferi birde stoper ) Ryan Kent , Hull City karşısında vasatı aşamadı. Kusursuz bir kadro olacak.Sen ne düşünüyorsun ?
 
Montellaya zaman zaman sinirlendim maç esnasinda değişiklik yapmamıştı diye. Lakin sürekli teknik direktör degismesinden iyidir. En azından öyle böyle ceyrek final oynadık. Bakalım görelim.
 
Yerli dağılımı olarak en sağlam yapılanma Fenerbahçedeyken...yerlisi yerlerde sürünen takımlara ilaç gibi gelen bir karar olmuş... Art niyet aramak istemiyorum ama insan sorguluyor.