- Reaksiyon puanı
- 17,257
- Puanı
- 1,061
2.BÖLÜM : TAŞLARI OYNATMAK
OLAYDAN 6 SAAT ÖNCE..
@12 Nisan 2013 Saat 02:20 – Cem’in Evi
Gece olmuş, Cem uyumuştur. Uykusunda kabus gören Cem uyanır ve su almak için mutfağa gider. Bu arada telefon çalar, arayan Ramiz’dir.
Ramiz : Naber kuzen?
Cem : Gecenin kör vaktinde uykumun içine ettin, ne arıyorsun beni hayvan herif, yine içip bir yerlerde mahsur mu kaldın?
Ramiz : Kuzen ayıp oluyor ama..
Cem : Ne var ne ayyaş herif..
Ramiz : Bir görev var kuzen, bu gece halletmemiz lazım.
Cem : Görev ne?
Ramiz : Bir araba çalacaksın, sabah 5’e kadar teslim etmen lazım.
Cem : Araba çalmak çocuk oyuncağı, ne model?
Ramiz : Bir Toros çalacaksın, plakası 34 ZS 194. Araba pembe renkte, üstünde bayrak stickerı var. Ayrançeşme Caddesi 16.Sokak’daymış araba.
Cem : Tamam gidip alıp geliriz, bunun karşılığında benim ne kazancım olacak?
Ramiz : 2000 lira.
Cem : Peki tamam kuzen, seni kırmayacağım. Sabah 5’e kadar arabayı senin dükkana getiririm.
Ramiz : Tamam kuzen sabah görüşürüz..
@12 Nisan 2013 Saat 03:05 – Ayrançeşme
Cem arabanın olduğu caddeye gelmiştir. Ancak ondan habersiz gelen iki misafiri daha vardır.
Ramiz : Kuzeeen!
Cem : Senin ne işin var burda ayyaş, görüyorum ki arkadaşlarını da toplayıp getirmişsin böyle yapacaksan ben yokum.
Ramiz : İnsanların içinde ayyaş deme kuzen, yanımdaki arkadaş arabayı götüreceğimiz kişinin adamı Mami.
Mami : Senle tanıştığımıza memnun oldum abi, senin namını çok duymuştum bugünleri de görmek varmış.
Cem : Lafı kısa kesin lan polis enselerse 2 dakika sonra nezareti göreceksin. Araba Toros ha o zaman zorlanmayacağım.
Cem cebinden bir tane ayçekirdeği çıkarır.
Ramiz : Kuzen arabayı çalmaya geldik sen çekirdek çıkardın ne iş?
Cem : Geçende çaldığımız Toros’u nasıl açtık ayyaş?
Mami : Abi ben 10 yıllık oto faresiyim daha böyle bir açma şekli görmedim J
Bu arada kapı açılır.
Cem : Hadi binin arabaya aynasızlar enselemeden.
Cem, Ramiz ve Mami arabaya biner. Cem arabayı çalıştırır ve oradan uzaklaşırlar.
[video=youtube;OnG5zwEYxvg]http://www.youtube.com/watch?v=1ZJgfavFDPs[/video]
@12 Nisan 2013 Saat 05:10 – Tamirhane
Cem, Mami ve Ramiz tamirhaneye gelirler.
Mami : Çok sağol abi, seni mutlaka Erhan Baba’ya anlatacağım, umarım yeniden görüşürüz.
Cem : Beni tanımıyorsun tamam mı genç? Başka bir iş çıkarsa beni direk Erhan Babayla görüştür, başkalarıyla uğraşamam. Erhan Baba’ya selamlar..
Mami : Sen kimsin abi? Bak unuttum bile
Ramiz : Mami, sen şimdi git. Ben arabayı boyar, şasi numaralarını değiştirir biriyle paketlerim.
Mami : Görüşürüz..
@12 Nisan 2013 Saat 08:30 – Cem’in Evi (OLAY ZAMANI)
Sabah olur. Cem’in telefonu çalar. Cem zor da olsa uyanmayı başarır ve telefonu açar.
Cem : Ayyaş, yine mi sen lan? Sabah sabah bi uyutmadın beni lan ne oldu?
Ramiz : Kuzen beni köşeye sıkıştırdılar. Halı sahanın önündeyim. Yoruldum, beni öldürecekle..
Cem’in konuşmasına fırsat kalmadan telefon kapanır.
Cem : Dayan kuzen, dayan Ramo, geliyorum seni kurtarmaya..
Cem arabasını alıp halı sahaya doğru yola çıkar..
@12 Nisan 2013 Saat 09:00 – Halı Saha
Cem halı sahaya gelir. Halı sahanın içinde Ramiz’i görür. Ramiz köşeye sıkıştırılmış, Nuri’nin adamları tarafından feci şekilde dövülmektedir. Cem çitlerden atlayarak halı sahaya girer.
Cem : Ne oluyor lan orada?
Remzi : Sana ne lan?
Cem Remzi’ye kafa atar. Remzi bayılır. Bunu gören Hakkı Ramiz’e vurmayı bırakır ve Cem’e doğru yaklaşır . O anda Remzi tekrar ayılır bıçağını çıkararak Cem’e arkası dönük bir şekilde yürür.
Ramiz : Kuzen dikkat!
Ramiz Remzi’ye köşedeki sopayla vurur. Tam bu anda Hakkı kalabalığı fırsat bilerek arabasına binerek kaçar.
Cem : Kuzen birşeyin var mı?
Ramiz : Koluma ufak bir faça attı şerefsizler.
Cem : Hadi koş da arabaya binelim, bunu o puştun yanına bırakmam.
Cem ve Ramiz arabalarına binerler ve Hakkı’yı takip etmeye başlarlar. Çimento fabrikasında Hakkı’nın arabasının lastiği patlar ve kaçmaya yaya olarak devam eder. Çimento fabrikasının tepesinde karşılaşan Cem ve Hakkı kavgaya girişir. Hakkı bıçağını çıkarır ve Cem’e sallar.
Cem : Sen kim oluyorsun lan bana bıçak sallıyorsun?
Hakkı : Nuri abiyi öldürdün lan bunu sizin yanına bırakmam, leşini köpeklere yedireceğim.
Tam bu sırada Cem’in Hakkı’ya vurmasıyla cam patlar ve Hakkı bir alt katın çatısına düşer. Arka taraf denizdir.
Cem : Nuri p*çini öldürdüğüm gibi seni de öldüreceğim.
Hakkı : Seni öldürünce bakalım böyle konuşacak mısın lan?
Boğuşmacada birisi birisini bıçaklar ve ikisi de Boğaz’ın serin sularına düşerler.
Bu sırada Ramiz Cem’i telefonla arar fakat bir türlü ulaşamaz. Endişelenen Ramiz arabayı orada bırakır ve oradan uzaklaşır.
OLAYDAN 6 SAAT ÖNCE..
@12 Nisan 2013 Saat 02:20 – Cem’in Evi
Gece olmuş, Cem uyumuştur. Uykusunda kabus gören Cem uyanır ve su almak için mutfağa gider. Bu arada telefon çalar, arayan Ramiz’dir.
Ramiz : Naber kuzen?
Cem : Gecenin kör vaktinde uykumun içine ettin, ne arıyorsun beni hayvan herif, yine içip bir yerlerde mahsur mu kaldın?
Ramiz : Kuzen ayıp oluyor ama..
Cem : Ne var ne ayyaş herif..
Ramiz : Bir görev var kuzen, bu gece halletmemiz lazım.
Cem : Görev ne?
Ramiz : Bir araba çalacaksın, sabah 5’e kadar teslim etmen lazım.
Cem : Araba çalmak çocuk oyuncağı, ne model?
Ramiz : Bir Toros çalacaksın, plakası 34 ZS 194. Araba pembe renkte, üstünde bayrak stickerı var. Ayrançeşme Caddesi 16.Sokak’daymış araba.
Cem : Tamam gidip alıp geliriz, bunun karşılığında benim ne kazancım olacak?
Ramiz : 2000 lira.
Cem : Peki tamam kuzen, seni kırmayacağım. Sabah 5’e kadar arabayı senin dükkana getiririm.
Ramiz : Tamam kuzen sabah görüşürüz..
@12 Nisan 2013 Saat 03:05 – Ayrançeşme
Cem arabanın olduğu caddeye gelmiştir. Ancak ondan habersiz gelen iki misafiri daha vardır.
Ramiz : Kuzeeen!
Cem : Senin ne işin var burda ayyaş, görüyorum ki arkadaşlarını da toplayıp getirmişsin böyle yapacaksan ben yokum.
Ramiz : İnsanların içinde ayyaş deme kuzen, yanımdaki arkadaş arabayı götüreceğimiz kişinin adamı Mami.
Mami : Senle tanıştığımıza memnun oldum abi, senin namını çok duymuştum bugünleri de görmek varmış.
Cem : Lafı kısa kesin lan polis enselerse 2 dakika sonra nezareti göreceksin. Araba Toros ha o zaman zorlanmayacağım.
Cem cebinden bir tane ayçekirdeği çıkarır.
Ramiz : Kuzen arabayı çalmaya geldik sen çekirdek çıkardın ne iş?
Cem : Geçende çaldığımız Toros’u nasıl açtık ayyaş?
Mami : Abi ben 10 yıllık oto faresiyim daha böyle bir açma şekli görmedim J
Bu arada kapı açılır.
Cem : Hadi binin arabaya aynasızlar enselemeden.
Cem, Ramiz ve Mami arabaya biner. Cem arabayı çalıştırır ve oradan uzaklaşırlar.
[video=youtube;OnG5zwEYxvg]http://www.youtube.com/watch?v=1ZJgfavFDPs[/video]
@12 Nisan 2013 Saat 05:10 – Tamirhane
Cem, Mami ve Ramiz tamirhaneye gelirler.
Mami : Çok sağol abi, seni mutlaka Erhan Baba’ya anlatacağım, umarım yeniden görüşürüz.
Cem : Beni tanımıyorsun tamam mı genç? Başka bir iş çıkarsa beni direk Erhan Babayla görüştür, başkalarıyla uğraşamam. Erhan Baba’ya selamlar..
Mami : Sen kimsin abi? Bak unuttum bile
Ramiz : Mami, sen şimdi git. Ben arabayı boyar, şasi numaralarını değiştirir biriyle paketlerim.
Mami : Görüşürüz..
@12 Nisan 2013 Saat 08:30 – Cem’in Evi (OLAY ZAMANI)
Sabah olur. Cem’in telefonu çalar. Cem zor da olsa uyanmayı başarır ve telefonu açar.
Cem : Ayyaş, yine mi sen lan? Sabah sabah bi uyutmadın beni lan ne oldu?
Ramiz : Kuzen beni köşeye sıkıştırdılar. Halı sahanın önündeyim. Yoruldum, beni öldürecekle..
Cem’in konuşmasına fırsat kalmadan telefon kapanır.
Cem : Dayan kuzen, dayan Ramo, geliyorum seni kurtarmaya..
Cem arabasını alıp halı sahaya doğru yola çıkar..
@12 Nisan 2013 Saat 09:00 – Halı Saha
Cem halı sahaya gelir. Halı sahanın içinde Ramiz’i görür. Ramiz köşeye sıkıştırılmış, Nuri’nin adamları tarafından feci şekilde dövülmektedir. Cem çitlerden atlayarak halı sahaya girer.
Cem : Ne oluyor lan orada?
Remzi : Sana ne lan?
Cem Remzi’ye kafa atar. Remzi bayılır. Bunu gören Hakkı Ramiz’e vurmayı bırakır ve Cem’e doğru yaklaşır . O anda Remzi tekrar ayılır bıçağını çıkararak Cem’e arkası dönük bir şekilde yürür.
Ramiz : Kuzen dikkat!
Ramiz Remzi’ye köşedeki sopayla vurur. Tam bu anda Hakkı kalabalığı fırsat bilerek arabasına binerek kaçar.
Cem : Kuzen birşeyin var mı?
Ramiz : Koluma ufak bir faça attı şerefsizler.
Cem : Hadi koş da arabaya binelim, bunu o puştun yanına bırakmam.
Cem ve Ramiz arabalarına binerler ve Hakkı’yı takip etmeye başlarlar. Çimento fabrikasında Hakkı’nın arabasının lastiği patlar ve kaçmaya yaya olarak devam eder. Çimento fabrikasının tepesinde karşılaşan Cem ve Hakkı kavgaya girişir. Hakkı bıçağını çıkarır ve Cem’e sallar.
Cem : Sen kim oluyorsun lan bana bıçak sallıyorsun?
Hakkı : Nuri abiyi öldürdün lan bunu sizin yanına bırakmam, leşini köpeklere yedireceğim.
Tam bu sırada Cem’in Hakkı’ya vurmasıyla cam patlar ve Hakkı bir alt katın çatısına düşer. Arka taraf denizdir.
Cem : Nuri p*çini öldürdüğüm gibi seni de öldüreceğim.
Hakkı : Seni öldürünce bakalım böyle konuşacak mısın lan?
Boğuşmacada birisi birisini bıçaklar ve ikisi de Boğaz’ın serin sularına düşerler.
Bu sırada Ramiz Cem’i telefonla arar fakat bir türlü ulaşamaz. Endişelenen Ramiz arabayı orada bırakır ve oradan uzaklaşır.
2.BÖLÜM SONU..
---------------------------------------------
3.BÖLÜM TANITIMI
Cem öldü mü?
Cem'in yokluğunda gelen sürpriz misafir kim?
Tamirhaneye gelen gizli pakette ne var?
[video=youtube_share;_fox75AQgFM]http://youtu.be/_fox75AQgFM?t=53s[/video]
HEPSİ 19 NİSAN CUMA GÜNÜ "TETİKÇİ"DE!
---------------------------------------------
3.BÖLÜM TANITIMI
Cem öldü mü?
Cem'in yokluğunda gelen sürpriz misafir kim?
Tamirhaneye gelen gizli pakette ne var?
[video=youtube_share;_fox75AQgFM]http://youtu.be/_fox75AQgFM?t=53s[/video]
HEPSİ 19 NİSAN CUMA GÜNÜ "TETİKÇİ"DE!