Tetikçi - 10.Bölüm | YENİ SEZON!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16,935
Puanı
1,061
10.BÖLÜM : HAPİSHANE DUVARLARI..

[TABLE="width: 700 align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]----> ÖZET <----[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Ramiz vurulmuştur. Ameliyata alınan Ramiz’in düğünü bir anda kana bulanmıştır. Bu olayı Yağmur’un yaptırdığından emin olan Cem yana yakıla Yağmur’u aramaktadır. Bu sırada eski defterler açılmış Cem’in başı büyük belaya girmiştir. Kurtulmak için tek yolu kaçmak olan Cem yaşadığı acılar üst üste gelince çareyi teslim olmakta bulur.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

----------------------------------------------------

Aradan 6 ay geçmiştir. Cem o olaydan sonra yargılanmış ve 12 yıl hapis cezası almıştır. Ancak durumu göz önüne alınarak cezası üçte bir oranına düşürülmüş ve 4 yıl hapse mahkum edilmiştir. Hapishanede yeni dostlar edinen Cem’in hayatına Sabri Baba girmiştir. Sabri Baba 23 yıl önce karısını başka biriyle basmış ikisini de öldürerek müebbet hapse mahkum edilmiştir. Sabri Baba’nın hayatına girmesiyle Cem olgun bir insan haline gelmiştir.

@Hapishane

Cem Sabri Baba ile havalandırma saatinde konuşmaktadır :
Sabri Baba : Evlat buraya geldiğinden beri görüşe gelen kimseyle görüşmüyorsun. Neden böyle yapıyorsun?
Cem : Sabri abi onlarla görüşemem. Eğer görüşürsem tekrar eski hayatıma dönerim diye korkuyorum.
Sabri Baba : Oğlum sen manyak mısın? Benim gibi kimsesiz mi kalmak istiyorsun? Ben o hatayı yaptım sen öyle bir hata yapma..
Cem : Sabri abi kökü çok derine giden olaylar var. Olay Ramiz’in takas’ın olayı değil. Eğer eski hayatıma dönersem onlar yine beni rahat bırakmayacaklar.
Sabri Baba : O zaman onlarla savaşacaksın..
Cem : Neyle savaşacağım kimim kaldı yanımda?
Sabri Baba : (Kalbini göstererek) Buranla savaşacaksın evlat buranla. Bütün işler buranla biter.

Bu sırada Cavit gelmektedir. Cavit karşı koğuşun ağasıdır ve Cem ile geçmişe dayanan bir husumetleri vardır. Cem yıllar önce polislik dönemindeki bir operasyonda Cavit’i yakalamıştır.
Cavit : Vay vay vay şuraya bakın hele. Hala kendimi gülmekten geri koyamıyorum. Bizim fedai polisimiz Cem komiser buralara düşecek miydi?
Cem : Kes sesini de otur aşağı.
Cavit : (Yüksek bir ses tonuyla) Gardaşlar duydum ki Cem komiser bir karı yüzünden buralara düşmüş. Bir karı Cem komiser’in düdüğünü çekmiş.

Arka plandan gülüşme sesleri gelir.
Sabri Baba : (Bağırarak) Kesin ulan! Cavit edebinle git şuradan.
Cem : Cavit bu sorunu teke tek çözeceğiz.
Cavit : Yer ve zaman söyle.
Cem : Yaklaş hele..

Cavit kulağını yaklaştırır. Cem Cavit’in kulağına fısıldayarak...
Cem : Yarın gece 4’te tuvaletlerin önünde. Sen ve ben başka kimse yok. Tamam mı?

Cavit doğrulur.
Cavit : Öyle olsun polis bozuntusu. Dediğin zaman dediğin saatte..

@Pavyon

Melek Ramiz’in ölümünden sonra iyice içine kapanmış ve abisinin yokluğunda pavyonda çalışmaya başlamıştır.
Banu : Melek çok ballısın bu gece sağlam bir iş var.
Melek : Bu gece işe çıkmıyorum Banu.
Banu : A aa sen şaşırdın herhalde bu geceki elemanlar iyi para bırakıyorlar. Hem Nur abla öğrenirse çok sinirlenir.
Melek : Banu hiç halim yok bugün. Abimle görüştürmediler zaten.
Banu : Niye?
Melek : Koğuşta olay çıkmış hücreye götürmüşler.
Banu : Senin abin de ne belalıymış neyse gel bakalım hazırlanalım da gidelim..

@Hapishane

Gece olmuştur.
Cem : Gardiyan!
Gardiyan : Ne var be!
Cem :Tuvalete gitmem lazım.

Cem tuvalete gelmiştir. Biraz sonra Cavit ve adamları da içeri girer.
Cavit : Eee komiser nerede kalmıştık?
Cem : Tek olacağımızı söylemiştin?
Cavit : İşler değişti komiser postallının sana selamı var!
Cem : Postallı mı? O defter çoktan kapandı..
Cavit : Valla ben bilemem. Postallının sana bir teklifi var.
Cem : Neymiş o teklif?
Cavit : Eğer postallının teklifini kabul edersen kuzeninin katilini de özgürlüğünü de sana teslim edecekmiş.
Cem : Sana bir şey sordum postallının teklifi ne?
Cavit : Öğrenmek istiyorsan bunu yapmak zorundayım.
Cem : Neyi?
Cavit : Bunu..

Cavit Cem’e kolunun altına sakladığı bıçağı saplar. Cem kanlar içerisinde yere yığılır.
Sabah olur. Cem gözünü açtığında hastanededir. Kapıda bir adam vardır.

@Hastane

Fedai : Abi adam uyandı.

Kapı açılır. Postallı içeri girer.
Postallı : Geçmiş olsun evlat. Seni hapishaneden çıkarmak için bunu yapmak zorundaydık kusura bakma.
Cem : Benimle hala işiniz bitmedi mi?
Postallı : Ben bitti demeden bitmez çocuk! Seni aylardır izletiyoruz yukarıdakiler artık bir hamle bekliyor senden.
Cem : Ne hamlesi neden bahsediyorsun?
Postallı : Sen sadece yaralanmamışsın hafızanı da kaybetmişsin! Senin oradaki işin bitmedi sen bu oyuna kendini fazla kaptırmışsın. Neyse işimiz bunu konuşmak değil. Senle yeni bir iş yapacağız temiz tertemiz bir sayfa açacağız.
Cem : Çıkarın ağzınızdaki baklayı ne istiyorsunuz benden!
Postallı : Seni yoracak değilim Zoroğlu. Detayların bulunduğu dosyayı Timur sana verecek. İncele düşün kararını ver. Buradan kurtulmak senin elinde.

Postallı kapıya doğru yürümektedir. Çıkmadan önce Cem Postallı’ya seslenir.
Cem : Teklifinizi kabul etmezsem ne olacak?
Postallı : Dosyayı okursan kabul etmek zorundasın. Teşkilatı riske atamam.

- BÖLÜM SONU -

çocuklarduymasın post: 1398688' Alıntı:
Yakında başlatacağız kvp ile Suikastçi ve Kurtlar Vadisi Kripteksi :) Yeni kanalın hayırlı olsun aga

bende program yayınlanmıyor herhalde kapandı dedim üzüldüm başarılar programları takip edeceğim :D