Terra Nova ekranda kaç saat sürecek?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,820
Puanı
1,060
Terra Nova ekranda kaç saat sürecek?
fox'un merakla beklenen dizisi terra nova 20:30 - 21:30 arasında oynayacak.
eğer reyting çok alırsa hep böyle devam edecek. almazsa cuma 23:30'a alınabilir!

inş. iyi reytinglerle yayın hayatına devam eder :)

zaten 12 bolumluk bir dizi. daha fazlası beklenemez. ama ilk bolumede cok az reklam koymalılar ki seyircileri baska kanallara almasın

20:30 saçma olmuş bence tam dizilerin başladığı zamanlar 20:00 - 21:00 olsa dizinin özetleri olduğu için o ara millet izleyebilirdi...

Ozan bilmediğin bir dizi-film yok, her konuda bilgin var, helal olsun !

Prime-time iddialı geldi bana biraz açıkçası, 3-5 share'larda kalabilir.

Terra Nova, basarili bir dizi. Senaryo çok güçlü fakat Türk halkimiz böyle dizileri pek izlemiyor. Türk halkimiz klişe dizileri izlmeyi seviyor ama Türkiye'de gerçekten ilerlemek istiyorsak televizyon sektöründe böyle projelerin kiymetini bilip bir bölüm olsa bile izlemeliyiz nasil olmuş diye..

Terra Nova, basarili bir dizi. Senaryo çok güçlü fakat Türk halkimiz böyle dizileri pek izlemiyor. Türk halkimiz klişe dizileri izlmeyi seviyor ama Türkiye'de gerçekten ilerlemek istiyorsak televizyon sektöründe böyle projelerin kiymetini bilip bir bölüm olsa bile izlemeliyiz nasil olmuş diye..

Katılıyorum, yabancıları dizi sektöründe örnek almamız gerekiyor gibi. Cnbc-e'de, e-2'de yayınlanan dizilere bile baksak aradaki uçurumu görebiliriz.

20:30 saçma olmuş bence tam dizilerin başladığı zamanlar 20:00 - 21:00 olsa dizinin özetleri olduğu için o ara millet izleyebilirdi...

20.30'a kadar Deniz Yıldızı var ve çok iyi reyting alıyor. O nedenle mecburlar ama ben olsam 20.30'a Babam İçin'i koyar, Terra Nova'yı 22.30'a koyarım. Şansı artmış olur...

dizinin yayın saati 20 ila 21 arası olsaydı çok daha güzel olurdu..