Terminator Genisys'in Fragmanı Yayınladı!

Danger UA!

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
3,713
Puanı
560

Merakla beklenen efsane serinin 5.filminin ilk fragmanı yayınlandı.Çekilecek 3 serinin ilk halkası olan Terminator Genisys T-1000'in John Connor'ı yok etmesi için günümüze gönderilişini anlatıyor.

Filmin kadrosunda Arnol Schwarzenegger,Emilia Clarke,Jai Courtney ve Jason Clarke gibi isimler bulunuyor.

Film 2015'in Temmuz ayında vizyona girecek.

İşte filmden gelen ilk fragman:

@berkann Konuyu yanlış bölüme açmışım doğru yere taşıyabilir misin?

Vay be Arnold'u görmeyeli epey olmuştu. Hayır o değil Arnold Amca da iyice yaşlandı yakında yeni film de çekemeyecekler. Bildiğimiz Sarah Connor epey sert mizaçlıydı ve iyi duruyordu ama Khalesi o etkiyi vermiyor. Ama olsun Khalesi Khalesi'dir.

Taşıdım.
Çok güzeldi taşımak.

Film pek dikkatimi çekmedi ama Emila Clarke'ın olması hoşuma gitti. Yine de filmi izleyecek kadar değil.
Sağol.
Bence Emilia Clarke Sarah Connor karakterine hiç gitmedi.Yani biraz çocuksu kalıyor.Şuan bu Sarah Connor rolünü Edge of Tomorrow'dan sonra çok net söylüyorum ki Emily Blunt'tan iyi oynayacak birisi yoktur herhalde.Jai Courtney de çok canımı sıktı fragmandan görüldüğü kadarıyla berbat bir Kyle Reese olacağa benziyor.

Son düzenleme:
Fragman ilgi çekici görünüyor, ama önemli olan filmin nasıl olacağı. Başarılar...

Bence ilk iki filmden sonraki en iyi Terminator filmi olabilir. (İzlemedim zaten ilk ikisi dışındakileri)

Emilia Clarke katılıyorum fazla çocuksu kalmış ama olsun her türlü kabulümüz. Arnold Scwadsdmskjdds ile birlikte filmi izlemek için iki sebepten biri. Çok kötü yorumlar alırsa izlemeyebilirim de tabii belli olmaz.