Trakya da okuduğum için biliyorum. Gerçekten iyi insanlar. Kırklareli sevdiğim yerlerden oldu kısa sürede.OzaN post: 1388574' Alıntı:Başta @Dr.Who olmak üzere herkese tebrikler.
Edirne hiç gitmemiş olsam da iyidir. Trakya insanı sonuçta.
Trakya da okuduğum için biliyorum. Gerçekten iyi insanlar. Kırklareli sevdiğim yerlerden oldu kısa sürede.OzaN post: 1388574' Alıntı:Başta @Dr.Who olmak üzere herkese tebrikler.
Edirne hiç gitmemiş olsam da iyidir. Trakya insanı sonuçta.
tek çekincem adımın 'h' ile başlıyor olması
Amdimi ??
Trakyalılar, h harfini söylemiyorlar.Ayrıca şunu söyleyeyim amdi olmaz ımdi olur.Çünkü a'yı da ı diye okuyorlar.
Abartmayın o kadar da.Gençlerin zaten büyük oranda diksiyonu doğru daha çok yaşlılar öyle konuşuyor.
Seksenler'deki Sami abi arabaya ırıba diyor.
Dr.Who post: 1388261' Alıntı:Edirne trakya universitesi tip geldiedirneli olan var mi
tıpda protez bacak bölümü mü :S öyle bişey hiç duymadımçocuklarduymasın post: 1389719' Alıntı:Bizim kuzen erzurum da tıpı kazanmış.Protez bacak bölümü
Dr.Who post: 1408641' Alıntı:tıpda protez bacak bölümü mü :S öyle bişey hiç duymadım
Tebrik ederim aga başarılarAlemTo post: 1388356' Alıntı:ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ BİGA İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ-İktisat
Kazandım ):
çocuklarduymasın post: 1389719' Alıntı:Bizim kuzen erzurum da tıpı kazanmış.Protez bacak bölümü
Dr.Who post: 1408641' Alıntı:tıpda protez bacak bölümü mü :S öyle bişey hiç duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?