Kimi insanların ten kokusu çok ağırdır ve karşısındakini rahatsız edici boyuttadır, ama kimi insanın teni çok güzel kokar, parfüm sıkmaya bile ihtiyacı yoktur.
Peki siz hangisisiniz?
what ? 😕Gece olunca benim akıl ten, vücut bıla bıla her yere kayıyor
matematik kadar karışık bir cümle yazınca algılamak zor oluyor 😕Niye algılamadın
missssssssssss gibi
Aaa bayan napsin pis erkek kokusunuBu soruda ne abicim yaa )))
Bir erkek kendi kokusunu napsın ama bir bayan onun tenin tuzunun kokusunu ister !!
Erkeklerin kokusu onlara pis gelmez zaten ter kokuyorsan atla balkondan aşağı daha iyi kız napsın ter kokusunu ona ten kokusu lazım )))Aaa bayan napsin pis erkek kokusunu
HahahaErkeklerin kokusu onlara pis gelmez zaten ter kokuyorsan atla balkondan aşağı daha iyi kız napsın ter kokusunu ona ten kokusu lazım )))
Bende kendim kokmam genelde parfums )) ama olduki bi kızı etkileyeceksen parfümünle değil kendi kokunla etklemelisin )) ama terlemeyeceksin onun yanında )))Hahaha
Ne teri be ben ter kokmam
O beni etkilesin ben ndn oni etkiliyim kiBende kendim kokmam genelde parfums )) ama olduki bi kızı etkileyeceksen parfümünle değil kendi kokunla etklemelisin )) ama terlemeyeceksin onun yanında )))
Kızların kokusunun bir anlamı yokO beni etkilesin ben ndn oni etkiliyim ki
Nefes alsin yeter dimi @destereKızların kokusunun bir anlamı yokşimdi birşey yazacam burayada neyse ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?